ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Αυτό είναι το ζευγάρι που υποχρεώθηκε να πληρώνει 500 ευρώ κάθε φορά που τα παιδιά κάνουν φασαρία



Ήταν πριν από τέσσερα χρόνια όταν η Δέσποινα και ο σύζυγός της αγόρασαν ένα σπίτι στην Αθήνα.


Σήμερα η μητέρα, μετά από δικαστική απόφαση σε βάρος της καλείται να πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ κάθε φορά που τα δύο κορίτσια της κάνουν φασαρία στο σπίτι.
Η Δέσποινα Οντατζή, μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Μετά τα μεσάνυχτα» και περιέγραψε πώς από τις παρατηρήσεις του γείτονα οδηγήθηκαν μέχρι και το δικαστήριο«Εκτός από το πρόστιμο, ο γείτονας ζητάει και αποζημίωση 60.000 ευρώ για ηθική βλάβη, από την τρομερή φασαρία που του προκαλούν οι δύο ανήλικες κόρες μου κι εγώ», καταγγέλει η μητέρα.





«Εγώ με την οικογένειά μου μένουμε στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας και μια μέρα που είχαμε μια οικογενειακή γιορτή, έρχεται ο γείτονας που μένει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, μου χτυπάει το κουδούνι και αρχίζει να φωνάζει ότι κάνουμε φασαρία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καλή ηχομόνωση το σπίτι, αλλά τα κοριτσάκια μου είναι πολύ ήσυχα. Ξεκίνησε πολύ ήπια το θέμα και καταλήξαμε στα δικαστήρια. Το πρόβλημά του είναι ότι δεν έχει άλλες ασχολίες κι έγινα εγώ και τα παιδιά μου ο στόχος του», λέει η Δέσποινα.
Μάλιστα η μητέρα ανέφερε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την εικόνα της την 2,5 ετών κόρη της να έχει γαντζωθεί από τον παντελόνι της και να κλαίει όταν είδε για 4η φορά τον αστυνομικό. «Μου έλεγε πως δεν θέλει να ξαναπαίξει σε αυτό το σπίτι», συμπλήρωσε η κυρία Οντατζή.
Η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε επίσης ότι στην αγωγή που έκανε ο γείτονάς της υποστηρίζει ότι δεν τηρούσαν το ωράριο κοινής ησυχίας κυρίως το μεσημέρι, ότι μετέτρεπαν το σπίτι σε παιδική χαρά, ότι χτυπούσαν τις πόρτες, καθώς και ότι έπεφταν διαρκώς αντικείμενα στο πάτωμα. Επίσης, ο γείτονας αναφέρει ότι η γυναίκα μετακινούσε έπιπλα τα μεσημέρια, γέμιζε και άδειαζε την μπανιέρα και χτυπούσε ρυθμικά το ξυράφι ξυρίσματος πάνω στην πορσελάνη της μπανιέρας.
Όπως ανέφερε η μητέρα στην εκπομπή: «Τη μία μου την κόρη την επηρέασε πάρα πολύ όλη αυτή η κατάσταση. Πήγαινε δευτέρα δημοτικού και το παιδί δεν είχε όρεξη για διάβασμα. Πολλές φορές το βράδυ είχαμε προβλήματα με τον ύπνο γιατί φοβόταν αρκετά, το παιδί. Κάποιες άλλες φορές όταν έλειπε ο άντρας μου για δουλειά, ο γείτονας τον έπαιρνε τηλέφωνο και του έλεγε ότι “η γυναίκα σου με τα παιδιά σου κάνουν φασαρία” και ότι “μπαινοβγαίνει κόσμος στο σπίτι σου”, με αποτέλεσμα να τσακώνομαι με τον άντρα μου εξαιτίας του γείτονα. Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο».
Όσον αφορά τη δικαίωση του γείτονα στο πρώτο δικαστήριο, η κ. Οντατζή ανέφερε ότι αυτή έγινε με την κατάθεση ψευδομάρτυρα. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έφερε έναν μάρτυρα, ο οποίος είπε πάρα πολλά ψέματα. Ο μάρτυρας είπε ότι είμαστε μια προβληματική οικογένεια, ότι τα παιδιά κάνουν θόρυβο συνέχεια, ότι βάζω μουσική όλη μέρα και το δικαστήριο τον πίστεψε γιατί ισχυρίστηκε ότι έμενε μέσα στην πολυκατοικία, ενώ δεν έμενε».





Η οικογένεια Οντατζή εκτός από τα 500 ευρώ που θα πρέπει να πληρώνει κάθε φορά που κάνουν φασαρία τα παιδιά καλείται επίσης να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ στον γείτονα για ηθική βλάβη από την φασαρία που του προκαλούν οι δύο ανήλικες κόρες της και η ίδια. «Στο πρώτο δικαστήριο, έκανα κι εγώ ασφαλιστικά μέτρα. Όταν όμως ήρθε η στιγμή να συζητηθούν τα δικά μου ασφαλιστικά μέτρα, αυτός ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη. Εκεί έκανα το μεγάλο λάθος και δέχτηκα τη συγγνώμη του. Αναγκάστηκα, λοιπόν, να πουλήσω το σπίτι μου που με τόσο κόπο αγόρασα εγώ και ο άνδρας μου και να μετακομίσω σε μία γκαρσονιέρα», συμπλήρωσε.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η Δέσποινα Οντατζή ανέφερε επίσης ότι δικαστικά βρίσκονται στην αναίρεση της απόφασης και πως έχουν ζητήσει νέα ασφαλιστικά μέτρα ελπίζοντας για το καλύτερο.
Νewsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου