ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

«Φάγαμε ψωμί από το Mega. Αν πω τα ποσά, θα με πάρουν με τις πέτρες»



Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο
Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πρόσφατο «μαύρο» που έπεσε στο Mega. Ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας είχε κάνει και ο ίδιος κάποιες από τις μεγάλες του επιτυχίες, όπως οι «Ψίθυροι καρδιάς», που σάρωσαν σε τηλεθέαση, όταν προβλήθηκαν προς τα τέλη της δεκαετίας του ’90, στο άλλοτε Μεγάλο κανάλι.


Μάλιστα, με την ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι οι αμοιβές τότε, ήταν ιδιαίτερα υψηλές. «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με το μαύρο στο Mega. Φάγαμε ψωμί. Λυπάμαι πάρα πολύ. Ξέρω τα παιδιά που θα είναι τώρα στην ανεργία, οι περισσότεροι είναι φίλοι μου. Αν πω τώρα τι ποσά έπαιρνα από την τηλεόραση, φοβάμαι ότι θα με πάρουν με τις πέτρες. Δεν μπορώ να σας πω ποσό, είναι ύβρις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γκλέτσος παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν είχε συνεργασία που δεν του άρεσε. «Ήταν θιασάρχης όμως κι έπρεπε να φύγω εγώ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το φλερτ και αν τον φλερτάρουν οι γυναίκες, σχολίασε: «Οι γυναίκες στα 30 με φλέρταραν καλύτερα απ’ ο, τι τώρα στα 52… Προτιμούν, τώρα, τους μικρούς. Μπορεί να έχω σταματήσει κι εγώ να φλερτάρω.. Έχω κι άλλες προτεραιότητες. Προτεραιότητά μου είναι η υποψηφιότητα μου στη Στερεά Ελλάδα ως περιφερειάρχης».


Πριν λίγο καιρό ο Απόστολος Γκλέτσος είχε μιλήσει και για τα προβλήματα υγείας που πέρασε στο παρελθόν. «Τα πρώτα προβλήματα υγείας τα πέρασα στα 35 μου με την καρδιά μου. Κοιμόμουν το βράδυ και ξυπνούσα ιδρωμένος μήπως πεθάνω. Πλέον, το θάνατο δεν τον φοβάμαι. Μετά τα 50 λες, έχω μπει στην επετηρίδα» δήλωσε μεταξύ άλλων.








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου