ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Nomads: Μαζική αποχώρηση -Οι 5 παίκτες που έφυγαν (video)



To Nomads αλλάζει και από αυτή την εβδομάδα γίνεται... Survivor Nomads.


Οπως έχει γίνει γνωστό, το πειρατικό θα εισβάλλει στο Nomads μεταφέροντας οκτώ πρώην Survivors που είναι σίγουρο ότι θα αναστατώσουν τις ζωές των Νομάδων.

Στέλιος Χανταμπάκης, Ορέστης Τσανγκ, Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ντάρια Τουρόβνικ, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Μαριάννα Καλλέργη είναι οι οκτώ πρώην Survivors που εισβάλλουν στο Nomads και αναμένεται να τα κάνουν όλα άνω κάτω.

Αυτοί θα απαρτίζουν την ομάδα των Εισβολέων και θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Επιλέκτων που σχηματίστηκε χθες.

Μετά το μεγάλο ξεκαθάρισμα που έγινε χθες, το κοινό αποφάσισε την ομάδα των Επιλέκτων να απαρτίσουν οι: Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Χρήστος Βασιλόπουλος.

Νωρίτερα, είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Επίλεκτους οι Mike, Μάριος Ακριβόπουλος, Μαριάννα Καμαρωτάκη, Δημήτρης Μαρμαράς και Γρηγόρης Μόργκαν.

Αντίθετα, αποχώρησαν οι: Δημήτρης Κουκουρίκης, Κάτια Τσόβγκαν, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Δημήτρης Κοργιαλάς.

Πάντως, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μόλις πληροφορήθηκε ότι είναι μία από τις παίκτριες που επελέγησαν από το κοινό για να συνεχίσει, ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, ανακοινώνοντας την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα.





Ο λόγος για την απόφασή της, όπως ανέφερε η ίδια, εμφανώς συγκινημένη, είναι ο σύντροφός της, ο οποίος της έχει λείψει και θέλει να επιστρέψει κοντά του. Ανέφερε μάλιστα ότι αισθάνεται τύψεις που τον έχει αφήσει τόσο καιρό μόνο του.

Ο Σάββας Πούμπουρας, απαντώντας στη Δήμητρα Αλεξανδράκη, έκανε λόγο για μία «απόφαση της στιγμής» και την κάλεσε να το ξανασκεφτεί. Σε συνεννόηση με την παραγωγή, της έδωσε μία διορία 24 ωρών για να συλλογιστεί την απόφασή της, με την ίδια πάντως να ξεκαθαρίζει πως η διορία είναι περιττή και δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η παίκτρια ζήτησε, αν είναι εφικτό, τη θέση της στους «Επίλεκτους» να πάρει ο Δημήτρης Γιαλαμάς, όμως ο παρουσιαστής της εξήγησε πως αυτό δεν γίνεται.



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου