Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Γρεβενά || Ξεκίνησε η Έκθεση των δημιουργιών των μαθητών του σχολείου: Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Γρεβενών (εικόνες + video)

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, το
Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Γρεβενών, παρουσίασε την Δευτέρα (3-12), την έκθεση των δημιουργιών των μαθητών του σχολείου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, o εκπρόσωπος της Μητρόπολης Γρεβενών, πατέρας Χρήστος Κούρτης, ο Αντιπεριφερειάρχης (Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού) Αντώνης Δασκαλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος, Χρήστος Πέτρου, ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γρεβενών, Στέργιος Πουρνάρας, Εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, οι εκπαιδευτές του Εργαστηρίου, αλλά και απλοί πολίτες που θαύμασαν τα έργα των παιδιών.
Ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Κωνσταντίνος Τζάτζης, καλωσορίζει τον κόσμο. Στην συνέχεια πήραν τον λόγο ο πάτερ Χρήστος, ο Αντιπεριφερειάρχης, και ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών:Τα έργα των μαθητών, βρίσκονται εκτεθειμένα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας Γρεβενών, έναντι του Καφέ 535 και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.

Με την υλοποίηση της δράσης αυτής γίνεται μια προσπάθεια ενημέρωσης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου