ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Grevena TV || Η «Γιορτή Ποδοσφαίρου 2019» της ΕΠΣ Γρεβενών, με Ιβάν Σαββίδη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου (εικόνες + video)

Σε μια γεμάτη από κόσμο του ποδοσφαίρου αίθουσα, του ξενοδοχείου «Αχίλλειον» στα Γρεβενά, ο πρόεδρος
Δημοσθένης Κουπτσίδης και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Γρεβενών, τίμησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (26-2-2019), στην "Γιορτή του Ποδοσφαίρου 2019" , τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και τον Προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μέλη του συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών, υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη τον Ιβαν Σαββίδη, φωνάζοντας συνθήματα.


Ευχές από την εκκλησία:

Τιμήθηκαν επίσης για την προσφορά τους, όλοι οι διατελέσαντες Πρόεδροι στην ΕΠΣΓ: Γεώργιος (Γούλης) Τσιαρσιώτης, Κώστας Σκέντζος, Χρήστος Ευαγγελόπουλος, Γιώργος Κοσματόπουλος, Χρήστος Σιαμίδης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ιωάννης Γιαννούσης, Αθανάσιος Αναγνώστου, Νικόλαος Καραμήτρος και Ιωάννης Τσιοπλής, οι παίκτριες του ΑΟ Σειρήνα Βασιλική Κωστούλη και Πολυξένη Νικολακοπούλου, καθώς επίσης και ο Γρεβενιώτης Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Στίβου Μιλτιάδης Τεντόγλου.




Ο Προέδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος:




Ο Ιβάν Σαββίδης στην ομιλία του, αναφέρθηκε και στην πρόθεσή του να επενδύσει στην περιοχή των Γρεβενών.








Στην κοπή της πίτας, παρόντες ήταν, εκτός των εκπροσώπων των Ενώσεων πολλών περιοχών της Ελλάδας και των εκπροσώπων των Αθλητικών Σωματείων της Ένωσης Γρεβενών, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και χορηγός της βραδυάς Γιάννης Γιάτσιος,ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών με το ΚΙΝ.ΑΛ. Βασίλης Γκαλογιάννης, ο πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Λάμπρος Χατζηζήσης και πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα πλαισιώθηκε με παραδοσιακή ποντιακή, δημοτική και λαϊκή μουσική.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου