ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Απεγνωσμένες κινήσεις σωτηρίας...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019

Απεγνωσμένες κινήσεις σωτηρίας...Δεν έχει πλέον σημασία αν ο... λαοπρόβλητος θα κάνει όλες τις εκλογές μαζί ή χωριστά. Η ουσία είναι ότι
η... φαρέτρα της σωτηρίας άδειασε και δεν μένει τίποτε άλλο στον... Ηγέτη για να μετριάσει την επερχόμενη συντριβή.

Η πομφόλυγα της συνταγματικής αναθεώρησης που είχε στόχο να φύγει από πάνω του το στίγμα του προδότη έσκασε, κι όχι μόνο δεν κατάφερε να απαλλαγεί από την προδοσία και να βαφτιστεί προοδευτικός, αλλά όλο το πανελλήνιο έμαθε ότι βασικός σκοπός του ευτελισμού μιας από τις κορυφαίες διαδικασίες του δημοκρατικού πολιτεύματος, είναι ο μύχιος πόθος του ολετήρα να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η σεισάχθεια που διαφημίστηκε τόσο πολύ αποδείχτηκε φενάκη κι ο νόμος Κατσέλη φαντάζει ουτοπία μπροστά της. Σύντομα θα το διαπιστώσουν οι άμοιροι πολίτες όταν θα καλούνται να διαπραγματεύονται αποκλειστικά με τους στυγνούς τραπεζίτες.

Το άνοιγμα στην κεντροαριστερά για να ηττηθεί η επάρατος δεξιά, οδηγήθηκε κι αυτό στα τάρταρα, καθώς το κάλεσμα ακολούθησαν μόνο κάτι τσιπροφύλακες και κάτι ορφανά του ΓΑΠ.

Αδέρφια σωθήκαμε!!! Τα παπατζιλίκια του... λαοπρόβλητου έλαβαν τέλος!!! Κάτι λεπτομέρειες έμειναν με τις ατέρμονες δόσεις για να ξεχαστεί η φορολογική αφαίμαξη και την τελική φάση της σκευωρίας της Novartis που θα ρίξει κι άλλο σανό στην αρένα των χαχόλων, προς άγραν ψήφων, κι έπειτα βουρ στην κάλπη για εκτόνωση.

Συγκεντρωμένοι και συντεταγμένοι αναμένουμε τις εκλογές είτε είναι μαζικές είτε ξεχωριστές, παράλληλα αυτομαστιγωνόμαστε για να μην επαναλάβουμε την μακακία του 15’, και... ρίχνουμε μαύρο κατά βούληση.

Το πιστεύατε ότι θα έρθει αυτή η στιγμή; Εμείς πάντως όχι.

Όσον αφορά τις διαρροές ορισμένων τσιπρολάγνων που λένε ότι ο... Ηγέτης είναι αήττητος κι έχει ακόμη κρυμμένους άσσους στο μανίκι, οι οποίοι θα ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα και θα μειώσουν την διαφορά με την ΝΔ, μην πτοήστε.

Απλώς θα αυξήσουν τις πιθανότητες για να κατακτήσει ο Μητσοτάκης την απαραίτητη αυτοδυναμία, ώστε να αποσοβηθεί η δολοπλοκία της δεξιάς παρένθεσης.

Άλλωστε, όπως διαπιστώσατε και οι προηγούμενοι άσσοι του... λαοπρόβλητου προς την παραπάνω κατεύθυνση κινήθηκαν.

Δυστυχώς τα... συντρόφια, επί της ουσίας για το Χάρβαρντ που τόσο απεχθάνονται, δουλεύουν.

Πέσανε μέσα στην παγίδα της αριστερής παρένθεσης που τους έστησε, κι εδώ και τέσσερα χρόνια προσπαθούν μέσω απεγνωσμένων κινήσεων σωτηρίας να την αποφύγουν, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Πως να το κάνουμε, δεν είναι ίδια τα εφόδια που παίρνεις από το Χάρβαρντ με αυτά από τις καφετέριες των Εξαρχείων.

Σύντομα θα το διαπιστώσουν στις κάλπες...

Καλή λευτεριά!!!

Του Όφι Ιοβόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου