ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Τραυματίστηκε ο εκπαιδευτικός Κώστας Μιχαλογιάννης λόγω..έλλειψης υποδομών για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες !!!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019

Τραυματίστηκε ο εκπαιδευτικός Κώστας Μιχαλογιάννης λόγω..έλλειψης υποδομών για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες !!!



Ένα δυσάρεστο γεγονός σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο 2ο γυμνάσιο Γρεβενών,
όπου ο καθηγητής πληροφορικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κώστας Μιχαλογιάννης, ανεβαίνοντας τις σκάλες για τα εργαστήρια που βρίσκονται στο 2ο όροφο, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί από τους άνδρες του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γρεβενών όπου διαπιστώθηκε κάκωση γονάτου. Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω εκπαιδευτικός είναι άτομο με αναπηρία (ΑμεΑ) ενώ το σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών - στο οποίο τοποθετήθηκε το τελευταίο διάστημα – δεν έχει πρόσβαση και υποδομές για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμεΑ).





Σύμφωνα με πληροφορίες για το συμβάν αναμένονται ανακοινώσεις-αντιδράσεις από το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Ν. Γρεβενών, συνδικαλιστές ομοσπονδίες αλλά και από συλλόγους ΑΜΕΑ.
Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε ότι από το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Ν. Γρεβενών υπήρχε η σχετική καταγγελία από τις 3 Φεβρουαρίου - προς τον Διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης - καθώς και ένσταση του εκπαιδευτικού από 22/11/18 όπου μεταξύ άλλων τονίζονταν το πρόβλημα της προσβασιμότητας.
greveniotis.gr

1 σχόλιο:

  1. Τα θέματα των ΑΜΕΑ στην πόλη μας αντιμετώπιζωντε με ελαφρότητα τόσο
    από τής αρχές όσο και από τους πολίτες!!!!!!
    -----Λυπάμαι!!!----Ζ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή