ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Ο Πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ Γεώργιος Τάτσιος μιλάει την Δευτέρα στο Ευρωκοινοβούλιο : " Οτελευταίος Ευρωπαίος ηγέτης που επιθυμούσε διακαώς να βαφτίσει τους σλάβους ως "μακεδόνες" και προτάθηκε για Νόμπελ Ειρήνης ήταν ο ... Χίτλερ!"

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

Ο Πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ Γεώργιος Τάτσιος μιλάει την Δευτέρα στο Ευρωκοινοβούλιο : " Οτελευταίος Ευρωπαίος ηγέτης που επιθυμούσε διακαώς να βαφτίσει τους σλάβους ως "μακεδόνες" και προτάθηκε για Νόμπελ Ειρήνης ήταν ο ... Χίτλερ!"

Εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 με θέμα την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ μαζί με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου συνεχίζουν τον αγώνα για την Μακεδονία ΚΑΙ σε διεθνές επίπεδο.

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 ο Πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ κ.Γεώργιος Τάτσιος μιλάει στο Ευρωκοινοβούλιο και ξεσκεπάζει την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της κυβέρνησης που οδήγησε στην επιβολή της κατάπτυστης "συμφωνίας" των Πρεσπών στον Ελληνικό λαό.
Είναι καιρός να μάθουν οι ξένοι την ΑΛΗΘΕΙΑ για τις μαζικές αντιδράσεις των Ελλήνων και την αυταρχική αντιμετώπισή τους από την ίδια την Κυβέρνηση της Ελλάδος.
Είναι καιρός να γίνει γνωστό στους Ευρωπαίους ότι ο τελευταίος Ευρωπαίος ηγέτης που επιθυμούσε διακαώς να βαφτίσει τους σλάβους ως "μακεδόνες" και προτάθηκε για Νόμπελ Ειρήνης ήταν ο ... Χίτλερ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου