ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Απίστευτη υπόθεση: Ελληνας τραγουδιστής και παρουσιαστής είναι δραπέτης φυλακών -Από το 2002

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Τρίτη, 9 Απριλίου 2019

Απίστευτη υπόθεση: Ελληνας τραγουδιστής και παρουσιαστής είναι δραπέτης φυλακών -Από το 2002Ενας δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού από το 2002 όχι απλά δεν κρυβόταν όλα αυτά τα χρόνια,
αλλά έκανε καριέρα ως τραγουδιστής, αλλά και παρουσιαστής στην τηλεόραση.

Αυτή η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε σε έναν τυχαίο έλεγχο για εξακρίβωση στοιχείων στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 45χρονος που είχαν μπροστά τους ήταν ένας σχετικά δημοφιλής τραγουδιστής, παρουσιαστής και δημοσιογράφος, αλλά παράλληλα καταζητούνταν, σύμφωνα με «Το Βήμα». 
Ο συγκεκριμένος, το 2002 είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού, αλλά δεν γύρισε ποτέ πίσω. Από τότε, άλλαξε το όνομά του και είχε τακτική παρουσία στα καλλιτεχνικά και τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ- σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- είχε βρεθεί στο πλευρό ιδιαίτερα επιτυχημένων καλλιτεχνών τα τελευταία χρόνια.
Κι όμως, κανένας αστυνομικός δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν ο δραπέτης. Μάλιστα, είχε καταφέρει να ξεγελάσει και ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., στους οποίους είχε εμφανιστεί ως δημοσιογράφος. Τελικά τώρα συνελήφθη, με 17 χρόνια καθυστέρηση και θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές.

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη. Τότε, εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία δηλώνοντας ότι ήταν γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων. Κατόρθωσε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες, αλλά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου