ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Γρεβενα: «Η ΚΑΠ μετά το 2020 : Προκλήσεις & Ευκαιρίες» -(εικόνες)

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019

Γρεβενα: «Η ΚΑΠ μετά το 2020 : Προκλήσεις & Ευκαιρίες» -(εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στην
αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου στα Γρεβενά εκδήλωση με θέμα: «Η ΚΑΠ μετά το 2020: Προκλήσεις & Ευκαιρίες», με συνεργασία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γρεβενών και της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.
Τοποθετήθηκαν σε καίρια ζητήματα ο κ. Δημήτρης Καπνιάς, Διευθυντής Έργου, GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. και ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Γενικός Διευθυντής, ΕΑΣΘ Α.Ε., Πρ. Αντιπρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ, με θεματολογία που αφορά τη νέα ΚΑΠ και το ρόλο των Συνεταιρισμών από το 2020 και μετά.Ακολούθησε συζήτηση με τη συμμετοχή του ακροατηρίου, για τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται και τις δυνατότητες αλλαγών και παρεμβάσεων.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας για τη μεγάλη προσέλευση και το ενδιαφέρον που έδειξαν. Η μαζική συμμετοχή τους ανέδειξε την ιδιαίτερη σημασία της πρωτοποριακής για τη Δυτική Μακεδονία εκδήλωσης και την ανάγκη για δράσεις και πρωτοβουλίες, με σκοπό τη διαμόρφωση της νέας ΚΑΠ και με επίκεντρο τις ανάγκες για την επίλυση των προβλημάτων στον πρωτογενή τομέα.

Ζούμε Γρεβενά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου