ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Τα 4 είδη φιλιού που τον τρελαίνουν!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019

Τα 4 είδη φιλιού που τον τρελαίνουν!

Τελειοποίησέ τα και καν' τον να ζαλιστεί..

Μάθε τα 4 φιλιά που τρελαίνουν τους άντρες και τελειοποίησέ τα μέχρι τελικής πτώσεως!Ο καλός σου θα το εκτιμήσει και εσύ θα ανταμειφθείς...

1. Το απλό φιλί: Το απλό φιλί, αυτό που τα χείλη σου ακουμπάνε τα δικά του ή το μάγουλό του μπορεί να μην σου φαίνεται κάτι σημαντικό, αλλά οι άντρες δηλώνουν ότι τους τρελαίνουν. Αρκεί να γίνονται απροειδοποίητα και χωρίς λόγο! Έτσι του δείχνεις ότι τον θέλεις συνέχεια, όταν γυρνάς από τη δουλειά ή όταν κάθεστε στον καναπέ και βλέπεται μια ταινία.

2. Το ρουφηχτό φιλί: Αυτό το φιλί είναι συνήθως το φιλί των προκαταρκτικών γιατί δείχνει το πάθος σου! Όσο τον φιλάς ρούφα το πάνω ή το κάτω μέρος των χειλιών του ή ακόμα και τη γλώσσα του, θα τρελαθεί!

3. Το φιλί κατά τη διάρκεια του σεξ: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό για τον άντρα όταν τον φιλάς την ώρα που κάνετε σεξ. Γιατί; Επειδή συνδυάζει τον ρομαντισμό του φιλιού με την καυτή ερωτική πράξη!

4. Το φιλί με γλώσσα: Μπορεί να το θεωρείς ξεπερασμένο αλλά για τους άντρες δείχνει οικειότητα, όσο οικειότητα δηλαδή νιώθεις και με το σεξ. Εσύ τον φιλάς κι εκείνος σκέφτεται πότε θα σε ρίξει στο κρεβάτι.


kamikaze.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου