ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : 7 πράγματα -που δεν το περιμένατε- αλλά μπορούν να σας στείλουν στο νοσοκομείο

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

7 πράγματα -που δεν το περιμένατε- αλλά μπορούν να σας στείλουν στο νοσοκομείο

ΛΕΦΤΑ- ΚΑΡΤΕΣ - ΧΡΗΜΑΤΑ


Πέρα από τα σοβαρά ατυχήματα και τις ανίατες ασθένειες υπάρχουν και μερικές καταστάσεις που αν και δε τις πιάνει το μάτι σου,

έχουν τη δυναμική και τις προοπτικές να σας προκαλέσουν ζημιά ικανή να σας στείλει στα επείγοντα περιστατικά.

Τα περισσότερα είναι σπάνιες περιπτώσεις ομολογουμένως, αλλά καλό είναι να έχουμε τη γνώση για να έχουμε και την υγεία μας.


Το παραγεμισμένο πορτοφόλι (λέμε τώρα…)

Το ότι έχετε ένα φουσκωμένο πορτοφόλι είναι καλό για τα οικονομικά σας. Το ότι το κουβαλάτε στην πίσω τσέπη του τζιν σας είναι κακό για την υγεία σας. Ακόμα και αυτή η μικρή κλίση που παίρνετε όταν κάθεστε πάνω στο πορτοφόλι σας, είναι ικανή να επηρεάσει τη σπονδυλική στήλη, τα νεύρα που διαπερνούν την περιοχή και να οδηγήσει σε επίπονες παθήσεις, όπως είναι η ισχιαλγία και η κήλη. Βοηθήστε τον εαυτό σας, διατηρώντας περισσότερα λεφτά στην τράπεζα, απ’ ότι στο πορτοφόλι σας και συνεχίστε να κάνετε ασκήσεις ενδυνάμωσης της πλάτης.
Το φτέρνισμα
Ένα ξαφνικό φτέρνισμα, ταρακουνάει την πλάτη σας και πιέζει τους σπονδύλους τόσο, ώστε να είναι αρκετά πιθανό να προκληθεί σοβαρός τραυματισμός. Η καθιστική ζωή (που εξασκούν οι περισσότεροι) ή οι μακρές περίοδοι που σηκώνετε βάρη αυξάνουν την καταπόνηση της πλάτης και της σπονδυλικής στήλης. Σύμφωνα λοιπόν με γερμανική έρευνα όλη αυτή η συσσωρευμένη πίεση σε συνδυασμό με το τράνταγμα ενός άγαρμπου φτερνίσματος, μπορεί να σας οδηγήσει στο κρεβάτι με έντονους πόνους στην πλάτη.Και επειδή δεν μπορείτε να προβλέψετε το φτέρνισμα, φροντίστε τουλάχιστον να διατηρείτε γυμνασμένη την πλάτη σας.

Τα πολύ στενά τζην

Τα πολύ στενά τζην που φοράνε πια όλοι οι νέοι και οι νέες, θα πρέπει κάποιος να τους πει πως πιέζουν σε τέτοιο βαθμό τα νεύρα, που βρίσκονται κυρίως στην περιοχή των μηρών, με αποτέλεσμα να μουδιάζει η περιοχή και να δημιουργείται ένα αίσθημα καψίματος στο εξωτερικό μέρος των μηρών. Η σχετική αναφορά αμερικάνικου πανεπιστημίου προτείνει φαρδύτερα τζην, τουλάχιστον στην ευαίσθητη περιοχή των μηρών.
Οι σαγιονάρες..


Τα υπόλοιπα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου