ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Νεκρή η τέταρτη πλουσιότερη γυναίκα της Ρωσίας στη συντριβή αεροσκάφους της εταιρείας της




Μικρό επιβατικό αεροσκάφος συνετρίβη προχθες
Κυριακή στη δυτική Γερμανία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο χειριστής του και οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό, ανάμεσά τους πλούσια ρωσίδα επιχειρηματίας, ανέφεραν η αστυνομία και η αεροπορική εταιρεία S7.

Κατέπεσε σε αγρό και ανεφλέγη
Το εξαθέσιο αεροσκάφος, που είχε απογειωθεί από τη Γαλλία και κατευθυνόταν στο Εγκελσμπαχ (Εσση), νότια της Φραγκφούρτης, κατέπεσε σε αγρό και ανεφλέγη περί τις 13:30 (14:30 ώρα Ελλάδας), διευκρίνισε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.
H Νατάλια Φίλεβα (φωτό AP)
Τα αίτια του δυστυχήματος δεν είναι γνωστά ως τώρα. Με ανακοίνωσή της, η ρωσική αεροπορική εταιρεία S7 γνωστοποίησε ότι μεταξύ των επιβατών του μικρού αεροσκάφος βρισκόταν η 55χρονη Νατάλια Φίλεβα, βασική μέτοχός της.

 Περιουσία 600 εκατομμυρίων δολαρίων

Σύμφωνα με την κατάταξη του περιοδικού Forbes για το 2018, η Νατάλια Φίλεβα, ο σύζυγος της οποίας Βλαντίσλαβ Φίλεφ είναι ο επικεφαλής της S7, ήταν εκείνη τη χρονιά η τέταρτη πλουσιότερη γυναίκα στη Ρωσία, με περιουσία που υπολογιζόταν στα 600 εκατομμύρια δολάρια.
Ο άλλος επιβάτης φέρεται να ήταν ο πατέρας της Φίλεβα, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην εταιρεία, την οποία επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.
«Την 31η Μαρτίου 2019, η Νατάλια Φίλεβα, μέτοχος της εταιρείας S7, σκοτώθηκε σε ηλικία 55 ετών κατά τη (συντριβή) διάρκεια της καθόδου ιδιωτικού αεροσκάφους τύπου Epic LT προς το αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ρωσική αεροπορική εταιρεία.

Ο πιλότος δεν ανέφερε πρόβλημα

Η πηγή του Σπούτνικ δήλωσε ότι και τα τρία θύματα ήταν ρώσοι υπήκοοι. Σύμφωνα με την S7, για το δυστύχημα θα διενεργηθεί έρευνα από διεθνή επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχουν ρώσοι ειδικοί στην ασφάλεια των πτήσεων.
Η γερμανική υπηρεσία ελέγχου των πτήσεων DFS διαβεβαίωσε το Σπούτνικ ότι ο πιλότος δεν ανέφερε πρόβλημα πριν το μικρό αεροσκάφος εξαφανιστεί από τα ραντάρ.

Αυτοκίνητο της αστυνομίας, το οποίο έσπευδε στο σημείο του δυστυχήματος, συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δύο επιβαίνοντες στο τελευταίο και να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί, μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου