ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Ο Αλέξανδρος (Αλέξης) Κατσάλης υποψήφιος στον Δήμο Γρεβενών με τον Συνδυασμό του Κώστα Παλάσκα : "Ανατροπή, Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας"

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

Ο Αλέξανδρος (Αλέξης) Κατσάλης υποψήφιος στον Δήμο Γρεβενών με τον Συνδυασμό του Κώστα Παλάσκα : "Ανατροπή, Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας"Σημερινή φωτογραφία 7-4-2019

Κατσάλης ΑλέξανδροςΓεννήθηκε στα Γρεβενά στις 26-01-1971.Ασχολήθηκε με το μπάσκετ από μικρή ηλικία. Ξεκίνησε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών όπου μετεγγράφηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης το 1987 και επιλέχθηκε στην Εθνική ομάδα παίδων Ελλάδος. Συμμετείχε ως παίκτης σε πολλές ομάδες, στον Πιερικό Κατερίνης, Καστοριά, Άρη Νίκαιας, Αστέρα Πολυγώνου, στον Πρωτέα Γρεβενών και στον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου. Αποφοίτησε από τη σχολή φυσιοθεραπείας και τη σχολή προπονητών μπάσκετ Γ΄ κατηγορίας το 2003 και Β΄ κατηγορίας το 2007. Ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση το 2003 και το 2007 όπου και εκλέχθηκε  δημοτικός σύμβουλος για δύο τετραετίες.
Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών το 2006.
Τον Οκτώβριο του 2012 εκλέχθηκε στο συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας ως Αντιπρόεδρος και από το 2013 διατελεί πρόεδρος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Γρεβενών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου