ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Grevena TV || H παρουσίαση των Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Ε. Γρεβενών, του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» του Θεόδωρου Καρυπίδη (εικόνες + video)

Σε μια εντυπωσιακά μεγάλη συγκέντρωση, που έγινε την Τετάρτη (10-04), στο Διοικητήριο Γρεβενών,
ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης παρουσίασε τους οκτώ υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών του συνδυασμού «Ανατροπή – Δημιουργία».

Στην θερμή υποδοχή των πολιτών ο Θόδωρος Καρυπίδης χαμογελαστός και με ειλικρίνεια απάντησε ,με λόγο χειμαρρώδη, για όλες τις προσπάθειες και τα έργα τα οποία η παρούσα Περιφερειακή Αρχή πραγματοποίησε στα Γρεβενά και στην Δυτική Μακεδονία.
 Αναφέρθηκε στην αρχή της θητείας του , που άμεση προτεραιότητα ήταν η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης , η διανομή με πρωτοβουλίες της Περιφέρειας τροφίμων και βασικών αγαθών προς όλους όσους είχαν ανάγκη (ΤΕΒΑ). Την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στους ρημαγμένους από την οικονομική κρίση Αγρότες και Τ.Ο.Ε.Β. , στον εκσυγχρονισμού των αρδευτικών συστημάτων και στην αναβάθμιση τους (αυτοπαραγωγή ηλ. Ρεύματος με net metering) με ταυτόχρονη δέσμευση 2,5 εκ. € για τον σκοπό αυτό.
Ο Θόδωρος Καρυπίδης στην σαραντάλεπτη ομιλία του ανέφερε :
  • Προσλαμβάνουμε  260 νέους επιστήμονες με ταυτόχρονη  δέσμευση 10 εκ .€ , για να μην φύγουν στο εξωτερικό και να αποκτήσουν 18μηνη εργασιακή εμπειρία , σε τομείς που ΚΑΙ  οι αγρότες  μας  χρειάζονται, όπως Γεωπόνους, Κτηνιάτρους.  Δεν σταματήσαμε να ενημερώνουμε διεξοδικά τους αγρότες και κτηνοτρόφους για όλες τις νέες  δυνατότητες και παρεμβάσεις που η κεντρική διοίκηση μπορεί να κάνει προς όφελος τους.
  • Θέλουμε ανοιχτή  Περιφέρεια  . Να συνεργαστούμε με τους γείτονες.  Ανοίγει  η τελωνειακή διάβαση στον Λαιμό .  Να μπορούμε να κάνουμε εύκολη την ζωή μας και την καθημερινή εμπορική δραστηριότητα μας καθώς  και τον τουρισμό.
  • Εξοπλίσαμε Νοσοκομεία με νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προσλάβαμε επικουρικούς ιατρούς. Όλοι και πάντα δωρεάν πρόσβαση στην Υγεία.
  • Κατασκευάσαμε δρόμους και βγάλαμε από την απομόνωση τα Γρεβενά.
  • Αναλάβαμε πολιτικές ευθύνες  και κάθετες πολιτικές για τα Γρεβενά ,που αντιστοιχούν στην κεντρική πολιτική για να ανακουφίσουμε και να αναπτύξουμε την Περιφέρεια μας. Τόσα χρόνια ο κ . Κασαπιδης  σαν Βουλευτής  και η  κα. Ζεμπιλιαδου σαν στέλεχος σε κόμμα εξουσίας δεν έκαναν τίποτα για αυτά που μας κατηγορούν και απλά «διαπιστώνουν»  Δεν άκουσα πραγματικές προτάσεις ανάπτυξης απλά “δημοσιογραφικές»  διαπιστώσεις .









Πρόκειται για τους (αλφαβητική σειρά):


Γιώτας Δημήτριος, αγρότης εκμετάλλευση γεωργικών μηχανημάτων:



Δασκαλόπουλος Αντώνης, αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, υπάλληλος ΑΑΔΕ:



Ζήση Μαλαματή: διοικητικός υπάλληλος του Νοσοκομείου Γρεβενών:




Καλαμάρας Γεώργιος, Γεωπόνος ΑΠΘ,υπαλληλος ΔΟΚ Γρεβενών:




Καραπάς Βασίλης, τεχνίτης-εναερίτης ΔΕΔΔΗΕ Γρεβενών:



Κυριακίδου Χριστίνα, μουσικός:



Λαβός Δημήτρης, τεχνολόγος-ακτινολόγος:



Νούτσος Αθανάσιος, γεωπόνος, εκπαιδευτικός:


Εικόνες:





Περισσότερα video εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου