ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Κώστας Παλάσκας: "Μήνυμα νίκης στις εκλογές της 26ης Μαρτίου" .. (εικόνες)

Σε μια συγκέντρωση που θύμισε άλλες εποχές, στο κατάμεστο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών,
παρά την έντονη βροχή που προηγήθηκε,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Κώστας Παλάσκας, πραγματοποίησε την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση, το βράδυ της Πέμπτης (23-5).
Δεκάδες ήταν και οι φίλοι που δεν μπόρεσαν καν να μπούν στην αίθουσα.
Πραγματικά,  είχαμε χρόνια να δούμε πολιτικό να αποσπά αβίαστα το χειροκρότημα του κοινού, πάνω από 20 φορές σε μια ομιλία εικοσιπέντε λεπτών.

Με αέρα νικητή έθεσε το δίλημμα των εκλογών της 26ης Μαΐου. «Ή συνεχίζουμε τον κατήφορο με τους ανθρώπους του χθες ή ανατρέπουμε το παλιό σκηνικό για να αναγεννήσουμε τα Γρεβενά μας», υποστήριξε.

Παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα οικονομικής ανάπτυξης που αξιοποιεί στην πράξη τις δυνατότητες των Γρεβενών. Με σύνθημα «ο δήμαρχος στα προβλήματα» ανέπτυξε ένα στοχευμένο πακέτο μέτρων κοινωνικής υποστήριξης, αναβάθμισης της καθημερινότητας και διοικητικής ανασυγκρότησης του Δήμου.

Οι Γρεβενιώτες περιέβαλαν με περισσή αγάπη και εμπιστοσύνη ένα συνδυασμό που κάνει πράξη την ενωτική συμπεριφορά. Κουράστηκαν από τις ανούσιες διαμάχες που κρατάνε τον τόπο πίσω.

Με τη συγκέντρωση αυτή ο Κώστας Παλάσκας απέδειξε πως ο κόσμος είναι μαζί του, και το δείχνει..

Κυριακή κοντή γιορτή!






Τα video ανεβαίνουν στο Κανάλι του κ.Παλάσκα

Η ομιλία:
Φίλες και φίλοι,
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αποψινή σας παρουσία. Πραγματικά σας ευχαριστώ για την τιμή που μας επιφυλάσσετε και για τη θέρμη με την οποία αγκαλιάζετε τον αγώνα μας.
Αυτή σας η γενναιοδωρία επέτρεψε να φτάσουμε μέχρι εδώ με ψηλά το κεφάλι, χωρίς θεατρινισμούς και τεχνητές διαιρέσεις.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και για την ιδιαίτερη εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσο στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους όσο και σε εμένα προσωπικά.
Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της σχέσης μας από τη σημερινή, δυναμική σας παρουσία. Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα ότι τα Γρεβενά μας μπορούν να γίνουν καλύτερα.
Το επόμενο θα έρθει στις 26 Μαΐου. Αλλά δεν θα σταματήσουμε εκεί. Θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική νίκη όλων των Γρεβενιωτών στις 2 Ιουνίου! Μια νίκη δική σας. Μια επιβεβαίωση ότι οι τίμιες και καθαρές προσπάθειες πιάνουν τόπο.
Αγαπητοί συνδημότες,
Ο συνδυασμός Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας δεν προέκυψε από χόμπι, αλλά από αγωνία. Δεν είναι αποτέλεσμα προσωπικών φιλοδοξιών και ματαιοδοξίας.
Είναι η απόφαση των Γρεβενιωτών να βάλουν τέρμα στον κατήφορο. Είναι καρπός αγάπης και προσφοράς για τα Γρεβενά μας. Είναι συμπύκνωση της βαθιάς μας πίστης ότι ο Δήμος έχει ανεκπλήρωτες δυνατότητες. Δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν πλήρως αν δείξουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Αν δουλέψουμε σκληρά μαζί.Αυτή η πίστη σε όλες και όλους εσάς κινητοποιεί τη δράση μας.
Διεκδικούμε τον Δήμο Γρεβενών για να τον αναγεννήσουμε!
Με συζήτηση και καθημερινή συμμετοχή, με συνεχή επαφή του Δημάρχου και των αντιδημάρχων με τους δημότες σε όποια γωνιά του Δήμου κι αν βρίσκονται.
Όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση. Το κάνουμε καθημερινά στις δουλειές μας. Συνεργαζόμαστε και πάμε μπροστά. Αυτό θέλουμε και για τα Γρεβενά μας. Να συνδυάσουμε δράσεις και δυνάμεις. Να βάλουμε τέλος στη διχόνοια και τη μιζέρια. Να ανοίξουμε νέες προοπτικές.
Όμως, φίλες και φίλοι,
Δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα απ’ όλα αυτά αν δεν ανατρέψουμε πρώτα τα κακώς κείμενα.
Τα Γρεβενά χρειάζονται επιτέλους Δήμαρχο για να αναγεννηθούν.
Χρειάζεται να βάλουν στο περιθώριο όλους εκείνους που τα κρατάνε τεχνητά χωρισμένα. Χρειάζεται να βάλουν στην άκρη αντιλήψεις και νοοτροπίες του παρελθόντος. Να τελειώνουν οριστικά με το χθες.Να προχωρήσουν απερίσπαστα στο αύριο.
Γρεβενιώτισσες και Γρεβενιώτες,
Εδώ είναι ο τόπος μας. Εδώ γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και στήσαμε τις ζωές μας. Μας πονάει που τα χωριά μας αδειάζουν. Μας πονάει που τα σχολεία μας κλείνουν. Μας πονάει που χάνουμε το τρένο της τουριστικής ανάπτυξης.
Θέλω όμως να σας διαβεβαιώσω ότι η αυτή πορεία μπορεί να αντιστραφεί. Ο μαρασμός ΔΕΝ είναι μονόδρομος. Ήρθε ως συνέπεια της αδιαφορίας και της αδράνειας των δημοτικών αρχών.
Ξέρετε, στην πολιτική κάθε επιλογή έχει σημασία και συνέπειες. Έχει συνέπειες στη ζωή μας και στις ζωές των παιδιών μας. Οι εκλογές δεν είναι παιχνίδι. Γιατί οι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση είναι εκεί έξω και ζητάνε πάλι την ψήφο σας. Σας υπόσχονται πολλά. Το ίδιο έκαναν και παλιότερα. Τι έκαναν όμως τελικά για τον τόπο μας; Τους δοκιμάσαμε και τους μάθαμε. Φτάνει πια με τους ίδιους!
Στις 26 Μαΐου αποφασίζουμε αν θέλουμε να συνεχίσει η διολίσθηση και η μιζέρια ή να προχωρήσουμε στην αναγέννηση του τόπου μας;
Μέχρι σήμερα, οι δημοτικοί άρχοντες δεν ακούνε τους πολίτες. Ήταν και παραμένουν προσκολλημένοι σε ένα ξεπερασμένο τρόπο διοίκησης. Είναι κλεισμένοι στα γραφεία τους και περιμένουν να μάθουν τα προβλήματα.
Ένας σύγχρονος δήμαρχος πηγαίνει πρώτος στα προβλήματα, σε όποιο σημείο του Δήμου κι αν βρίσκονται. Ένας δήμαρχος του 21ου αιώνα ακούει τους δημότες. Τους συμβουλεύεται, γιατί αυτοί ξέρουν πώς μπορεί ένα έργο να δουλέψει καλύτερα επ’ ωφελεία του τόπου.
Φίλες και φίλοι,
Σε τρεις μέρες η ψήφος σας θα είναι καθοριστική για το μέλλον των Γρεβενών μας.
Θέλουμε ή όχι να βγει ο Δήμος Γρεβενών από την εσωστρέφεια;
Θέλουμε ή όχι να ξεφύγουμε από την διχόνοια;
Θέλουμε ή όχι να διεκδικήσουμε το μερίδιο που μας αναλογεί από το τουριστικό προϊόν της χώρας;
Θέλουμε ή όχι ένα Δήμο συμπαραστάτη στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου;
Θέλουμε ή όχι να αξιοποιήσουμε τις πλούσιες παραδόσεις μας, την ιδιαίτερη κουζίνα μας και τον φυσικό μας πλούτο;
Θέλουμε ή όχι ένα αποτελεσματικό δίκτυο κοινωνικής πρόνοιας;
Θέλουμε ή όχι ξεκάθαρα προγράμματα και καθαρές κουβέντες;
Θέλουμε ή όχι ένα Δήμο καθαρό με ασφαλείς οδικές υποδομές σε όλη του την έκταση;
Θέλουμε ή όχι προσβάσιμους και προσπελάσιμους χώρους άθλησης για όλους τους συμπολίτες μας;
Τελικά, θέλουμε ή όχι ένα δήμαρχο δίπλα στους πολίτες;
Εσείς, αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, γνωρίζετε καλά και ποιος είμαι εγώ και ποιοι αποτελούν τον συνδυασμό μας. Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική από χόμπι. Είμαστε άνθρωποι του μόχθου, με οικογένειες και υποχρεώσεις.
Αλλά είμαστε και άνθρωποι του καθήκοντος! Έχουμε καθήκον να ενώσουμε τις Γρεβενιώτισσες και του Γρεβενιώτες.Έχουμε καθήκον να εργαστούμε για την προκοπή του τόπου μας.
Διότι τα τελευταία χρόνια ο τόπος μας οπισθοχώρησε. Έχασε ευκαιρίες. Όλοι μας γνωρίζουμε υποσχέσεις που δεν εκπληρώθηκαν. Όλοι μας είδαμε προσδοκίες που συστηματικά καλλιεργήθηκαν να διαψεύδονται. Όλοι μας είδαμε δημοτικούς άρχοντες να προσβάλλουν την νοημοσύνη μας.
Να υπόσχονται δίμηνες συμβάσεις εργασίας εκμεταλλευόμενοι την αγωνία των συμπολιτών μας μπροστά στο φάσμα της ανεργίας. Να κλείνουν λακκούβες που έμεναν επί μήνες ή/ και χρόνια ανοιχτές.
Ως πότε θα ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές; Ως πότε θα τους αφήνουμε να ορίζουν τη μοίρα μας; Γιατί είναι άλλα τα δικά τους συμφέροντα τα συμφέροντά και άλλα του Δήμου.
Φίλες και φίλοι, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι στις 26 Μαΐου και στις 2 Ιουνίου γυρνάμε οριστικά σελίδα. Γιατί ΔΕΝ είμαστε όλοι ίδιοι. Έχουμε τη θέληση και τη δυνατότητα να φτιάξουμε το Γρεβενά μας όπως τα ονειρευόμαστε.
Εμείς, στον συνδυασμό Ανατροπή – Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας αν και προερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους μοιραζόμαστε κοινές προγραμματικές αρχές και αξίες.
Μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία και το ίδιο πάθος για τον τόπο μας. Είμαστε ενεργοί πολίτες που θέλουν να είναι χρήσιμοι και όχι αρεστοί.
Γι’ αυτό το πρόγραμμά μας δεν είμαι μια πληθωριστική αλλά ανεφάρμοστη έκθεση ιδεών.
Είναι ρεαλιστικό και μετρημένο. Θέτει προτεραιότητες.Κατανέμει πόρους και δυνάμεις εκεί που υπάρχουν οι μεγαλύτερες ανάγκες αλλά και οι μεγαλύτερες δυνατότητες.
Είναι ένα πρόγραμμα που προήλθε από μια μακρά περίοδο επαφών με κατοίκους, στελέχη του δήμου και επιχειρήσεις. Είναι ένα πρόγραμμα πίστης στους πολίτες αυτού του Δήμου. Πίστης στην εργατικότητά τους και τη θέλησή τους για ευημερία. Είναι το κλειδί για να ανοίξουμε τους δρόμους του αύριο.
Είναι πρόγραμμα ελπίδας για τον Δήμο μας!
Είναι πρόγραμμα της δική σας νίκης!
Συνδημότισσες και συνδημότες,
Θέτουμε στην κρίση σας ένα πρόγραμμα οργανωμένο σε πέντε άξονες. Στόχος του ένας δήμος με ανθρώπινο πρόσωπο, που επιλύει τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών και στηρίζει την ανάπτυξη.Για εμένα αυτά δεν είναι κατορθώματα•είναι αυτονόητες υποχρεώσεις.
Με τον πρώτο άξονα βάζουμε στο επίκεντρο τον σεβασμό στις ανάγκες των συμπολιτών μας. Αναπτύσσουμε στοχευμένες και αποτελεσματικές προνοιακές πολιτικές. Δημιουργούμε δίκτυο προστασίας για τους συμπολίτες μας που κινδυνεύουν να περιθωριοποιηθούν. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών.
Προωθούμε την δημιουργία Κέντρου Διημέρευσης Ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες μέσα στον αστικό ιστό των Γρεβενών.Διαθέτουμε λεωφορείο του Δήμου για την ασφαλή μετακίνηση των εκπαιδευόμενων.
Ως πότε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη ιδιαίτερης στήριξης θα αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Ως πότε τα Γρεβενά θα αποτελούν μαύρη τρύπα στην υποστήριξη κοινωνικών ομάδων με αυξημένες ανάγκες;
Παράλληλα, ιδρύουμε Ενεργειακή Κοινότητα και παρέχουμε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα στα πιο αδύναμα νοικοκυριά. Επιπλέον, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την κατασκευή δικτύου Φυσικού Αερίου στα Γρεβενά. Έργο που έχει εξαγγελθεί, αλλά ακόμη το περιμένουμε.
Ο δεύτερος άξονας, αγαπητοί συνδημότες, αφορά την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την καθημερινότητα στο δήμο μας. Επιλύουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας για να μην φαντάζει βουνό κάθε δραστηριότητα πολιτών και επιχειρήσεων.
Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας είτε κατοικούν μέσα στα Γρεβενά είτε στην πιο μικρή και απομακρυσμένη κοινότητα.Συνεργαζόμαστε με τους προέδρους και τα συμβούλια των κοινοτήτων για να επιλύουμε άμεσα τα προβλήματα που προκύπτουν. Σύνθημά μας είναι ο Δήμαρχος στα προβλήματα.
Αναδιοργανώνουμε με νέο Κανονισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας και ενισχύουμε την υπηρεσία καθαριότητας και την τεχνική υπηρεσία ώστε να επεμβαίνουν αποτελεσματικά σε όλη την έκταση του Δήμου. Οι διακρίσεις μεταξύ πόλης και κοινοτήτων τελειώνουν μετά την 1η Σεπτεμβρίου!
Ενισχύουμε τη Φιλοζωική Ομάδα Γρεβενών στη λειτουργία και τη συντήρηση του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων. Μια πόλη χωρίς αδέσποτα είναι μια πόλη ασφαλής για να ζεις, ασφαλής για να επισκέπτεσαι.
Για να πετύχουμε τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις, όπως και αυτές που θα ακούσετε ευθείς αμέσως χρειάζονται νέοι πόροι αλλά και περιστολή των δαπανών. Αυτός είναι ο τρίτος μας άξονας.
Προχωράμε, λοιπόν, στην άμεση αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σωμάτων του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού με φωτιστικά τεχνολογίας LED. Επιτυγχάνουμε μείωση κατανάλωσης τουλάχιστον 60% και προχωράμε σε αντίστοιχη μείωση των τελών ηλεκτροφωτισμού.
Εγκαθιστούμε φωτοβολταϊκά συστήματα σε όλα τα δημοτικά κτίρια με σκοπό την αυτοπαραγωγή ενέργειας για τις ανάγκες των κτιρίων (μείωση κόστους ηλεκτρισμού σχεδόν 80%).
Προωθούμε την αντιστάθμιση του κόστους ηλεκτροφωτισμού της με κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού. Πιέζουμε για την αναβάθμιση του υποσταθμού της ΔΕΗ και του δικτύου διανομής που είναι κορεσμένα. Τέλος, ενεργοποιούμε αδρανείς υποδομές και δημοτικά κτίρια, για να καλύψουμε ανάγκες που χρονίζουν.Με στοχευμένες δράσεις προστατεύουμε το περιβάλλον, μειώνουμε το κόστος ζωής και βελτιώνουμε την καθημερινότητα όλων μας.
Φίλες και φίλοι,
Αυτά θα ήταν αρκετά αν ο τόπος μας δεν βίωνε την ύφεση και την μαζική ανεργία. Για την αναγέννηση των Γρεβενών μας χρειάζεται να στηρίξουμε τη «βαριά μας βιομηχανία», τον τουρισμό μαζί με τον πολιτισμό και τον πρωτογενή τομέα.
Κατ’ αρχήν στηρίζουμε τον δίδυμο πυλώνα του τουρισμού και του πολιτισμού. Τα Γρεβενά μας είναι ένας ανοιχτός παράδεισος που περιμένει επισκέπτες.
Πώς όμως θα επισκεφτούν τις φυσικές ομορφιές όταν ούτε οι οδικές προσβάσεις είναι συντηρημένες στη Βάλια Κάλντα ούτε έχουν γίνει σοβαρές επενδύσεις στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας;
Τι γίνεται άραγε με το Αστεροσκοπείο του Όρλιακα; Τί γίνεται με την ανάδειξη των πέτρινων γεφυριών, των ιαματικών λουτρών, των παραδοσιακών οικισμών και των θρησκευτικών μνημείων;
Ως πότε θα βλέπουμε τις ευκαιρίες να περνούν; Ως πότε το Κέντρο Παλαιοντολογίας θα λειτουργεί χωρίς καμία προβολή; Χωρίς προωθητικό υλικό; Πόσα χρόνια χρειάζεται για να δράσει μια δημοτική αρχή;
Οι Γρεβενιώτες δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.
Προχωράμε στην ισόρροπη ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος. Σχεδιάζουμε και προωθούμε την ίδρυση Ιστορικού – Λαογραφικού Μουσείου στο 1ο Δημοτικό, όπου το μανιτάρι έχει τη δική του ξεχωριστή θέση. Παράλληλα κατασκευάζουμε ένα σύγχρονο κτηριακό συγκρότημα για τη μεταστέγαση των μαθητών του σχολείου.
Πέμπτος άξονας είναι η ουσιαστική στήριξη του πρωτογενή τομέα. Φροντίζουμε την πρόσβαση του κάθε κτηνοτρόφου στη μονάδα του, του κάθε αγρότη στο χωράφι του. Μεριμνούμε για τον έγκαιρο αποχιονισμό. Συντηρούμε έγκαιρα την αγροτική οδοποιία.
Ιδρύουμε «γραφείο αγρότη», στελεχωμένο με γεωπόνο και κτηνίατρο. Είναι απίστευτο και συνάμα θλιβερό ο Δήμος Γρεβενών να μην έχει σήμερα Κτηνίατρο. Ποιοι θα ενημερώσουν για τις ομάδες παραγωγών; Ποιοι θα υποστηρίξουν τα προγράμματα βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας;
Τέλος, εργαζόμαστε για την δημιουργία ενός ισχυρού brand-name στο χώρο της αγροδιατροφής. Για να γίνουν γνωστά τα προϊόντα μας στην εγχώρια και τις διεθνείς αγορές. Να πάρει επιτέλους ο κόπος του αγρότη και του κτηνοτρόφου υπεραξία που μένει στον τόπο μας.
Φίλες και φίλοι,
Μακάρι οι εκλογές να κρινόταν μόνο στα προγράμματα, στην ποιότητα και τις ικανότητες τω υποψηφίων. Θα τις είχαμε ήδη κερδίσει.
Για να γίνουν όλα αυτά πράξη από τη 1η Σεπτεμβρίου είναι απαραίτητη η δική σας συμμετοχή. Με τη δική σας ψήφο πρώτα στις 26 Μαΐου και έπειτα στις 2 Ιουνίου.
Άλλωστε με τη δική σας προτροπή ξεκινήσαμε πριν από ένα χρόνο αυτόν τον αγώνα. Με τη δική σας στήριξη φτάσαμε μέχρι εδώ – όταν όλοι έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Με τη δική σας εκκωφαντική ψήφο θα πάμε τα Γρεβενά μας στο αύριο.Με ένα συνδυασμό που αποτελείται από νέους και καταξιωμένους στην κοινωνία των Γρεβενών συμπολίτες μας. Με ένα ψηφοδέλτιο αντάξιο των προκλήσεων, των προσδοκιών αλλά και των δυνατοτήτων των Γρεβενών μας.
Γιατί αυτές οι εκλογές αφορούν το μέλλον. Αφορούν το δικό μας αύριο εδώ στον τόπο μας. Αυτό είναι, φίλες και φίλοι, το πραγματικό δίλημματων εκλογών.
Ή συνεχίζουμε με τους ανθρώπους του χθες τον κατήφορο ή ανατρέπουμε το παλιό σκηνικό για να αναγεννήσουμε τα Γρεβενά μας.
Γρεβενιώτισσες και Γρεβενιώτες,
Γνωριζόμαστε καλά. Γνωρίζετε ότι ποτέ δεν σας πρόδωσα κι ούτε θα σας προδώσω. Γνωρίζετε ότι δεν σας είπα ψέματα κι ούτε πρόκειται ποτέ. Γνωρίζετε ότι δεν σας έταξα λαγούς με πετραχήλια. Δεν είναι στη φύση μου να το κάνω.
Γι’ αυτό έχουμε οικοδομήσει μια πολύ σπάνια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και αγάπης. Μια δυνατή σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης που κανένας δεν μπορεί να κλονίσει.
Προχωράμε αποφασισμένοι και ενωμένοι να ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα στο Δήμο Γρεβενών. Προχωρούμε αποφασισμένοι να τον αναγεννήσουμε! Να κάνουμε τα Γρεβενά μας τον τόπο που θέλουμε να ζούμε.
Το χρωστάμε στους γονείς και τα παιδιά μας!


Καλό μας αγώνα!
Εμείς οι Γρεβενιώτες θα τα καταφέρουμε! Πάντα τα καταφέρναμε!
Σας ευχαριστώ πολύ! Σας ευχαριστώ όλες και όλους!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου