ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδιασμού του Γιώργου Δασταμάνη (εικόνες + video)

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδιασμού του Γιώργου Δασταμάνη (εικόνες + video)

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαΐου
2019, τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Γρεβενά – Συμμετέχω Ενεργά» του υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη.
Ούτε η έντονη βροχόπτωση δεν στάθηκε εμπόδιο σε εκατοντάδες Γρεβενιώτες και Γρεβενιώτισσες να ανταποκριθούν με θέρμη στο κάλεσμα του Συνδυασμού δίνοντας δυναμικό παρόν και παλμό στην εκδήλωση. Ο κ. Δασταμάνης τόνισε τις αρχές του Συνδυασμού, παρουσιάζοντας συνοπτικά τα επιτεύγματα της 5ετίας. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στο ήθος, τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, το νοικοκύρεμα και την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου.
Στη συνέχεια ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και παρουσίασε αναλυτικά το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων καθώς και των τοπικών συμβούλων της Δ.Κ. Γρεβενών, του Συνδυασμού «Γρεβενά – Συμμετέχω Ενεργά».
Οι συνδημότες μας μέσα από θερμά χειροκροτήματα εξέφρασαν για ακόμη μια φορά τη στήριξη και τον ενθουσιασμό τους, στο πρόσωπο του Δήμαρχου μας, Γιώργου Δασταμάνη, επιβεβαιώνοντας την πρωτιά και τη νίκη στην πορεία για την επόμενη τετραετία.Εικόνες:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου