ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Ετσι διατηρούσε σταθερό το βάρος της η Νταϊάνα -Τι έτρωγε




Σημάδεψε με την παρουσία της μια ολόκληρη
εποχή.

Ανοιξε ένα δικό, της, ξεχωριστό κεφάλαιο στη βίβλο της μόδας, έγινε μούσα σχεδιαστών, άφησε το ανθρωπιστικό της αποτύπωμα και το φιλανθρωπικό της έργο έμεινε πίσω ως παρακαταθήκη. Η Πριγκίπισσα Νταιάνα υπήρξε μια γυναίκα που καλλιεργούσε τον εσωτερικό της κόσμο και φρόντισε με επιμέλεια την εξωτερική της εμφάνιση. Το βάρος της δεν είχε αυξομειώσεις και το διαιτολόγιό της ήταν σταθερό ακόμα αν και κατά τη διάρκεια της ζωής της αντιμετώπισε διατροφικές διαταραχές.

Ο Darren O' Grady ήταν ο άνθρωπος που επί 4 χρόνια είχε υπό την επιμέλειά του τα καθημερινά της γεύματα, ενώ υπήρξε για 15 χρόνια ο chef της βασιλικής οικογένειας.

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα απέφευγε τους υδατάνθρακες, ενώ τα πιο συχνά της γεύματα είχαν κοτόπουλο και πατάτες.

Η ίδια αρνιόταν το λίπος συστηματικά (πχ το κοτόπουλό της δεν είχε πέτσα, οι πατάτες δεν είχαν βούτυρο). Συνήθιζε να λέει στον chef της: «Εσύ έχεις υπ'ευθύνη σου να μην τρώω λίπος, κι εγώ θα καίω τις θερμίδες που παίρνω στο γυμναστήριο».

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα αγαπούσε τις γεμιστές πιπεριές και σπανίως έτρωγε κόκκινο κρέας, μόνο σε περίπτωση που δείπνιζε με επίσημους προσκεκλημένους του παλατιού.

Στα 20 και στα 30 της χρόνια, αντιμετώπιζε διατροφικές διαταραχές. Δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε μιλήσει για την βουλιμία.

Η Νταιάνα ποτέ δεν πίεζε τους καλεσμένους της ή άλλα μέλη της οικογένειας να ακολουθήσουν τον υγιεινό τρόπο διατροφής της. Ο chef την βοήθησε να αποκτήσει καλύτερη σχέση με το φαγητό στο πέρασμα του χρόνου.

bovary.gr

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου