ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Νύχτα τρόμου: Πασίγνωστος Ελληνας τηλεπαρουσιαστής έπεσε θύμα σεξoυαλικής κακοποίησης στις Σπέτσες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019

Νύχτα τρόμου: Πασίγνωστος Ελληνας τηλεπαρουσιαστής έπεσε θύμα σεξoυαλικής κακοποίησης στις ΣπέτσεςTην Τετάρτη το βράδυ βρέθηκε βιασμένος και σε κατάσταση σοκ από άνδρες του Λιμεναρχείου
Σπετσών,πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος. (πιο γνωστός δεν γίνεται…)

Πιο συγκεκριμένα οι άντρες του λιμενικού τον εντόπισαν σε κακό χάλι και εμφανώς σοκαρισμένο στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στις Σπέτσες όπου και έκανε τις διακοπές του.

Την συγκεκριμένη παραλία την αποκαλούν και Paradise Beach και είναι η πιο δημοφιλής και μια από τις πιο όμορφες στις Σπέτσες.

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του «Alerttv» o πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης – άγνωστο μέχρι στιγμής από πόσους άνδρες- και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον βιασμό. Αξιζει να σημειωθεί ότι ο πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος βρέθηκε και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Δεν γνωρίζουμε αν τα πήρε με τη θέλησή του τα ναρκωτικά, ή αν του τα επέβαλαν με το ζόρι αυτοί που τον βίασαν.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στην περιοχή δρουν σπείρες συμμοριών.

Έχει διαταχθεί έρευνα για το περιστατικό κάτω από άκρα μυστικότητα για να μην διαρρεύσει φυσικά το όνομα του πασίγνωστου παρουσιαστή και δημοσιογράφου.

alerttv.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου