ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Παρέμβαση του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», στη Διεύθυνση Δασών Γρεβενών, για την αποτροπή απόλυσης εργαζόμενης..




Πριν λίγες μέρες, έγινε παρέμβαση του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», στη Διεύθυνση Δασών Γρεβενών, για την
αποτροπή απόλυσης εργαζόμενης και για πιθανή εκδικητική συμπεριφορά της υπεύθυνης προγράμματος. Αναμένουμε απάντηση.

Διαβάστε παρακάτω την παρέμβαση μας:
«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το μέλος του συλλόγου μας Γ.Π ότι προωθείται από την υπηρεσία σας η απομάκρυνσή της. Επίσης μας καταγγέλθηκε και από άλλους εργαζόμενους ότι η υπεύθυνή τους κα Λ.Κ, Δασολόγος – Δασοπόνος, τους απείλησε στις 20 Σεπτεμβρίου 2019, ότι «θα τους περικόψει το εποχικό επίδομα από τον ΟΑΕΔ».

Αν ισχύουν τα όσα μας μετέφεραν εργαζόμενοι, αντιλαμβάνεστε ότι θα υπάρξει άμεση αντίδρασή μας σε νομικό και συνδικαλιστικό επίπεδο.
Θεωρούμε αδιανόητο να απομακρύνεται από την εργασία της και να κόβεται το μοναδικό εισόδημα από μία φτωχή εργαζόμενη, που επί μακρόν ήταν άνεργη πριν ενταχθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και που αναγκάζεται καθημερινά εδώ και μήνες να περπάτα για πάνω από 1 ώρα, διανύοντας χιλιόμετρα, προκειμένου να προσέλθει στην εργασία της και να είναι συνεπής, ελλείψει μεταφορικού μέσου.





Επίσης αδιανόητο θεωρούμε το γεγονός να υπάρξει αρνητική εισήγηση της υπηρεσίας σας προς τον ΟΑΕΔ, σχετικά με την ιδιότητα του δασεργάτη, όλων όσοι απασχολούνται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αντιπυρικής προστασίας Δασών, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι ασκούν κανονικά εργασία στο δάσος ως δασεργάτες, κλαδεύουν και κόβουν δένδρα και είναι ασφαλισμένοι επίσης ως δασεργάτες στον ασφαλιστικό τους φορέα. Μόνο μία εκδικητική συμπεριφορά θα δικαιολογούσε μια όχι και τόσο καλοπροαίρετη προσέγγιση.


Για την «ΕΝΩΣΗ»
Άγγελος Ράπτης
Μέλος ΔΣ - Υπεύθυνος Επικοινωνίας
info@idiotikoi.gr»

1 σχόλιο: