ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΣΤΗ FILOXENIA (εικόνες)

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΣΤΗ FILOXENIA (εικόνες)

Για άλλη μία χρονιά η Πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα συμμετείχε στην κλαδική Έκθεση Τουρισμού της Helexpo τη FILOXENIA.


Σε ένα πολύ όμορφο χώρο που δημιούργησε παρουσίασε τις ομορφιές της χώρας του Καυκάσου και πρόσφερε στους επισκέπτες του λαχταριστές λιχουδιές συνοδευόμενες από το παραδοσιακό τσάι και τον υπέροχο χυμό από τα Ρόδια της Χώρας της Φωτιάς. Για πρώτη φορά στην έκθεση συμμετείχε ένας από τους μεγαλύτερους Τουριστικούς Οργανισμούςαπό το Αζερμπαϊτζάν, του οποίου τα στελέχη έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σύναψη συμφωνιών με αντίστοιχες ελληνικές εταιρείες του κλάδου.
Στις συναντήσεις συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας και ανταλλαγής τουριστών από τις δύο χώρες καθώς και η δυνατότητα ύπαρξης απευθείας αεροπορικών πτήσεων μεταξύ των δύο χωρών.
Κατά την περίοδο της έκθεσης τα στελέχη της Πρεσβείας, και στελέχη της εταιρείας, πραγματοποίησαν περισσότερες από 35 συναντήσεις, μεταξύ των οποίων με την Πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. κυρ. Άντζελα Γκερέκου και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κύριο Απόστολο Τζιτζικώστα, το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Κωσταντίνο Ζέρβα και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κυρία Μαρία Καραγιάννη, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και πρόεδρο της ΕΝΠΕ κύριο Κωσταντίνο Αγοραστό, με στελέχη της περιφέρειας και τους προέδρους ξενοδόχων Θεσσαλίας, τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης κύριο Χρήστο Μέτιο καιμε στελέχη της περιφέρειας, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της Δυτικής Μακεδονίας κύριο Γεώργιο Βαβλιάρα και άλλους πολλούς τοπικούς παράγοντες. Όλοι οι προαναφερόμενοι είδαν με μεγάλο ενδιαφέρον τη δυνατότητα συνεργασίας και συμφώνησαν να παραστούν και αυτοί σε κάποια αντίστοιχη έκθεση του Αζερμπαιτζάν.
Η Πρεσβεία ευχαριστεί τη Διεύθυνση της ΔιεθνούςΈκθεσης Θεσσαλονίκης για την φιλοξενία και βοήθεια που της παρείχε, καθώς και τους επισκέπτες που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη χώρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου