ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

ΕΠΣΓ: ΚΑΛΗΡΑΧΗ-ΚΝΙΔΗ 3-0 και ΑΕΡΑΤΑ-ΠΥΡΣΟΣ 1-2 (Ρεπορτάζ Κώστας Μάρκου) - video - Ολα τα αποτελέσματα..

Δυσκολεύτηκαν, όμως τα κατάφεραν Κτηνοτροφικός Αστέρας και Πυρσός, που δίνουν τη μάχη του τίτλου στην ΕΠΣ Γρεβενών
ΚΑΛΗΡΑΧΗ-ΚΝΙΔΗ 3-0: Πιο δύσκολα από αυτό που δείχνει το τελικό σκορ, ο
Κτηνοτροφικός Αστέρας έκαμψε το εμπόδιο της αξιόμαχης Μαύρης Θύελλας. Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Βλάχου είχαν καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος το 15΄, με το σουτ του Φουρλατάρα στη συμβολή των δοκών. Διατηρούσαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως χωρίς να μπορούν να βρουν εύκολα διαδρόμους.
Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Κουρέλα ήταν πολύ μαχητικοί, δικαιολογώντας τις καλές εντυπώσεις που έχουν αφήσει ως τώρα. Η λύτρωση για τους πρωτοπόρους ήρθε από τον πάγκο, καθώς στο 70΄ ο Ντίνος Ρόβας δέχθηκε ωραία μπαλιά, έφυγε μπροστά και δεν αστόχησε (1-0). Στο 75΄ ο Δημήτρης Φουρλατάρας και στο 85΄ ο Ντίνος Σούλας με ισάριθμα κοντινά πλασέ, διαμόρφωσαν το σκορ. Καλή η διαιτησία της Λαζόγκα (Παπαδόπουλος, Βαξεβάνου).

ΚΑΛΗΡΑΧΗ: Γιαγκόζογλου, Αλεξανδρής, Γ. Ρόβας, Καραγιάννης (60΄ Κ. Ρόβας), Κυριακίδης (80΄ Φαρμάκης), Λιούρας, Σούλας (87΄ Δαδαλής), Δημητριάδης, Τσιαρσιώτης, Φουρλατάρας, Κοσμίδης.

ΚΝΙΔΗ: Παπανικολάου, Κανιάς, Γάκης, Καντάρης, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Λιανός, Συμεωνίδης, Κοτζαμπασόπουλος, Παπαϊωάννου, Έξαρχος.






ΑΕΡΑΤΑ-ΠΥΡΣΟΣ 1-2: Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο, ο Πυρσός πέτυχε την πρώτη νίκη με τον Νίκο Τόλη στον πάγκο και αισιοδοξεί για τη συνέχεια. Το Γρεβενιώτικο ντέρμπι ήταν αρκετά καλό, με αγωνιώδη εξέλιξη. Αμφότεροι οι αντίπαλοι πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και δίκαια προηγήθηκαν, όμως επαναπαύτηκαν στο 2-0 και παραλίγο να το πληρώσουν.



Στο 4΄ καλό σουτ του Ντόλια απέκρουσε εκπληκτικά ο Καλιαμπάκας, στο 24΄ σουτ εκτός περιοχής του Παπαφιλίππου μπλόκαρε σε ετοιμότητα ο τερματοφύλακας. Στο 35΄ ο Καλιαμπάκας απέκρουσε τετ-α-τετ του Ντόλια, στο 40΄ ο Τζιαμπίρης είχε σουτ στο δοκάρι. Στο 47΄ ο Βασίλης Παντέρης που πέρασε στον αγώνα στο δεύτερο μέρος, με σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-0. Στο 70΄ ήταν η σειρά του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου να σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής (2-0). Στο 84΄ μείωσε ο Πελοπίδας Τζιαμπίρης. Στο 88΄ «έσπασαν καρδιές», καθώς υποδείχθηκε πέναλτι σε χέρι του Καφετζή, το εκτέλεσε ο Χίσεν, όμως μπλόκαρε ο Φώτης, κρατώντας τη νίκη. Καλή η διαιτησία του Φαλτάκα (Χερίδου, Ρίγκος).




ΑΕΡΑΤΑ: Καλιαμπάκας, Κουπτσίδης, Καραμάλιος, Καραμήτρος, Χίσεν, Βλάχος, Λιάκας (46΄ Λίτσας), Τζάτζης, Τζιαμπίρης, Σαλβαράς (46΄ Παπαδημητρίου), Χίκο.

ΠΥΡΣΟΣ: Φώτης, Αθανασόπουλος, Παπαφιλίππου (72΄ Κολέτσος), Κυριακίδης, Καφετζής, Ευαγγελόπουλος (75΄ Παπαξάνθης), Παναγιωτόπουλος, Κρικέλης (46΄ Παντέρης), Καραγιάννης (14΄ λ.τ. Ασλανίδης), Μπιζιώτας, Ντόλιας. Δείτε όλα τα αποτελέσματα:


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ: Σε πένθος βρίσκεται ο προπονητής των Αεράτων, Νίκος Μπαλοδήμος, που έχασε τον πατέρα του. Η στήλη τον συλλυπείται με την ευχή να είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τον εκλιπόντα. Στο ματς κάθισε ο Χρήστος Πλίκας στον πάγκο.


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου