ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ || ΚΑΛΗΡΑΧΗ-ΠΥΡΣΟΣ 3-1 - ΚΝΙΔΗ-ΚΑΡΠΕΡΟ 2-1 (video) - Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ρεπορτάζ Κώστας Μάρκου
Με το δεξί μπήκε στη φάση των πλέι οφ ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης,
κερδίζοντας στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής τον Πυρσό.

ΚΑΛΗΡΑΧΗ-ΠΥΡΣΟΣ 3-1: Σαφώς ανώτερος ο Κτηνοτροφικός Αστέρας, έφθασε δίκαια στη νίκη. Πολύ αποφασισμένοι οι γηπεδούχοι του Γιώργου Βλάχου, πέρα από τα γκολ, έχασαν κι άλλες ευκαιρίες. «Λαβωμένοι» από τις απουσίες οι φιλοξενούμενοι, με υπηρεσιακό προπονητή τον Φίλιππο Καραγιάννη, με 11 μόλις παίκτες στην αποστολή και αρκετά νεανικό σχήμα, πάλεψαν όσο μπορούσαν. Το παιχνίδι έγινε στον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Αμυγδαλιάς. Στο 4΄ φάουλ του Τσιαρσιώτη στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νεράιντο Ντούλε πέτυχε το 1-0. Στο 9΄ ο Ντόλιας μόνος με τον τερματοφύλακα, πλάσαρε άουτ. Στο 38΄ δυνατό σουτ του Δημητριάδη απέκρουσε εκπληκτικά ο Μπακιρτζής. Στο 44΄ ο Δημήτρης Φουρλατάρας με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0. Στο 60΄ ο Δημήτρης Σιδέρης εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιανγκόζογλου προσπάθησε να αποκρούσει, όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (2-1). Στο 70΄ ο Δημητριάδης είχε οριζόντιο δοκάρι, στο 73΄ ο Νεράιντο Ντούλε με ωραίο, διαγώνιο σουτ πέτυχε το 3-1. Στο 83΄ σε ανατροπή του Αθανασόπουλου υποδείχθηκε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Κολέτσος, όμως μπλόκαρε ο Γιανγκόζογλου. 

Δείτε το video εδώ
Καλή η διαιτησία του Μωυσιάδη (Φαλτάκας, Στεφούλης).


ΚΑΛΗΡΑΧΗ: Γιαγκόζογλου, Αλεξανδρής, Δημητριάδης, Γ. Ρόβας, Κ. Ρόβας (87΄ Καραπάς), Ντεμάι, Λιούρας, Τσιαρσιώτης, Φουρλατάρας (87΄ Κοσμίδης), Ντούλε, Τάκας (50΄ Σούλας).


ΠΥΡΣΟΣ: Μπακιρτζής, Σιδέρης, Παπαδόπουλος, Κολέτσος, Χρηστίδης, Αθανασόπουλος, Ντόλιας, Σάλο, Παντέρης, Παναγιωτόπουλος, Καφετζής.

Διαβάστε και: Ο Νίκος Τόλης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Πυρσού Γρεβενών..





Δείτε:
Δηλώσεις:

Ο προπονητής του Κτηνοτροφικού Γιώργος Βλάχος που δεν χαρίζεται σε κανέναν. Ούτε στον Πυρσό:







Διαβάστε και: ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΠΥΡΣΟΣ 3-1 (εικόνες)


ΚΝΙΔΗ-ΚΑΡΠΕΡΟ 2-1: Μετά από ένα αρκετά καλό αγώνα, όπου αμφότεροι οι αντίπαλοι πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα, η Μαύρη Θύελλα του Δημήτρη Κολτσίδα είχε επιμονή και θέληση, παίρνοντας τελικά δραματική νίκη. Αξιόμαχος ο Άρης Καρπερού του Παναγιώτη Χριστοδούλου, έφτασε πολύ κοντά στην ισοπαλία. Σκόρερ των δύο τερμάτων για τους γηπεδούχους ο Αποστόλου (30΄, 87΄), είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Κουτσαλιάρης (75΄). Καλή η διαιτησία της Λαζόγκα (Μπαξεβάνου, Ρότσικας).


ΚΝΙΔΗ: Παπανικολάου, Γάκης, Κανιάς, Παπαδόπουλος, Τσιαρσιώτης, Καντάρης (75΄ Μπαλιάκας), Συμεωνίδης, Δ. Καραγιάννης, Γ. Καραγιάννης, Κοτζαμπασόπουλος, Αποστόλου.


ΚΑΡΠΕΡΟ: Κυρατλίδης, Καλιακάτσιος, Παπαγεωργόπουλος, Τσανεκλίδης, Γκούμας, Στυλόπουλος, Παπατσάνης, Καπαγερίδης, Τριμίντζιος, Κουτσαλιάρης, Μεταλλινός.


ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Αίσθηση προκάλεσε η μεγάλη σε έκταση νίκη του Μεγάρου. Αναλυτικά: ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου-Μέγαρο 3-8, Αεράτα-Κοκκινιά/Πολύδενδρο 2-2. Ρεπό: Δεσκάτη.


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου