ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα Διοικήτρια του Νοσοκομείου Γρεβενών Ευτυχία Καπάτου (video)

Τα νέα της καθήκοντα, ως διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, ανέλαβε την Τετάρτη (15-1-20), η κα Ευτυχία Καπάτου.

Δείτε τι δήλωσε:







Αγαπητοί πολίτες των Γρεβενών,
Αγαπητοί συμπολίτες μου,
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που βρίσκομαι σήμερα εδώ για ένα πολύ υψηλό κοινό ιδανικό που αφορά τα Γρεβενά μας και για ολόκληρο το νομό μας: για να γυρίσουμε σελίδα στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.


Και δεν λέω τυχαία πως πρόκειται για υψηλό ιδανικό.


Η παροχή δημόσιας, δωρεάν αλλά και υψηλής ποιότητας Υγείας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μία στοιχειώδης υποχρέωση κάθε ευνομούμενης πολιτείας.


Κάθε κράτους που σέβεται τον εαυτό του και τους πολίτες του.


Γιατί, η Υγεία αποτελεί το κατ’ εξοχήν ανθρωποκεντρικό αγαθό στο οποίο οφείλουμε να επενδύσουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο, με κάθε δυνατό τρόπο.


Με αυτές τις σκέψεις αλλά κυρίως με αίσθημα βαθιάς και μεγάλης ευθύνης ορκίστηκα Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, με στόχο να κάνουμε με πολλή και μεθοδική δουλειά το νοσοκομείο μας πρότυπο περίθαλψης των ασθενών.


Ξεκινάμε ήδη από σήμερα δουλειά, με βασικό μας στόχο να αναβαθμίσουμε τις παροχές του νοσοκομείου μας, να σταθούμε αρωγοί στους πραγματικούς πρωταγωνιστές που δίνουν καθημερινή μάχη, δηλαδή στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και με τελικό στόχο να κάνουμε τους πολίτες, τους Γρεβενιώτες, να νιώσουν πως η περιοχή μας και το νοσοκομείο μας, μπορούν να είναι δίπλα τους και τους εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα παροχών.


Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για την εμπιστοσύνη τους και για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμβάλω, με όλες μου τις δυνάμεις, στον πιο ευαίσθητο τομέα της πολιτική ενός κράτους: Την Υγεία.


Ευχαριστώ και τους θεσμικούς παράγοντες του νόμου μας,


Τον βουλευτή μας Ανδρέα Πάτση για την στήριξη του και


Πρωτίστως όλους τους φίλους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα.


Από σήμερα, ξεκινάμε όλοι μαζί να εργαζόμαστε σκληρά, καταθέτοντας όλες μας τις δυνάμεις για ένα νοσοκομείο πιο σύγχρονο, πιο φιλικό, πιο λειτουργικό, πιο αποτελεσματικό και κυρίως ένα νοσοκομείο που θα έχει στόχο να υπηρετεί τον άνθρωπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου