ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : 5 επιστημονικά επιβεβαιωμένοι τρόποι για να γίνετε ακαταμάχητοι

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

5 επιστημονικά επιβεβαιωμένοι τρόποι για να γίνετε ακαταμάχητοι


Η έλξη που νιώθουμε για κάποιον δεν βασίζεται μονάχα στην εξωτερική εμφάνιση. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να
γίνετε πιο ελκυστικοί, και μάλιστα το επιβεβαιώνει και η επιστήμη.1. Να έχετε χιούμορ
Πάρα πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από τους άντρες που τις κάνουν να γελούν. Μάλιστα, σε μία από τις έρευνες ζητήθηκε σε άντρες να πουν ένα αστείο στους φίλους τους, μέσα σε ένα μπαρ, την ώρα που μία γυναίκα βρισκόταν σε ένα κοντινό τραπέζι. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι άντρες που έλεγαν το αστείο είχαν τρεις φορές μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρουν τον αριθμό της σε σχέση με τους υπόλοιπους.
2. Να είστε περιτριγυρισμένοι από φίλους
Έρευνα που έγινε το 2014, στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, έδειξε ότι οι άνθρωποι φαίνονται πιο ελκυστικοί όταν είναι μέρος μίας παρέας. Αυτό συμβαίνει διότι ο εγκέφαλος επεξεργάζεται τα πρόσωπα των ατόμων μίας ομάδας συνολικά, βγάζοντας έναν μέσο όρο ουσιαστικά, οπότε τα πρόσωπα φαίνονται πιο ελκυστικά.
3. Να χαμογελάτε πιο συχνά
Σύμφωνα με δύο πειράματα που έκαναν ερευνητές στην Ελβετία, βρέθηκε ότι όσο περισσότερο χαμογελούσε κάποιος τόσο πιο ελκυστικός ήταν στους συμμετέχοντες.
4. Να πάρετε σκύλο
Πείραμα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν έδειξε ότι οι γυναίκες έλκονταν περισσότερο από εικόνες αντρών που εμφανίζονταν με έναν σκύλο και οι επιστήμονες κατέληξαν ότι αυτό συμβαίνει επειδή δίνουν την εικόνα ενός ανθρώπου ευαίσθητου, με έντονο το αίσθημα της φροντίδας. Επιπλέον, τους κάνει να μοιάζουν πιο ευτυχισμένοι, προσιτοί και χαλαροί.
5. Να είστε καλοί με τους γύρω σας
Έρευνα που έγινε σε 120 ανθρώπους στην Κίνα έδειξε ότι οι άνθρωποι ακούν για κάποιον καλά πράγματα, βρίσκουν το πρόσωπό του και πιο ελκυστικό.

huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου