ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ο Κτηνοτροφικός Αστέρας και ο Πυρσός προχώρησαν με νίκες, με ξεσπάσματα στην απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος... (εικόνες + video)

Ρεπορτάζ Κώστας Μάρκου

Δείτε αναλυτικά:



ΠΥΡΣΟΣ-ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ 5-1: Ανεβάζοντας αισθητά την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πυρσός έφθασε στην επιτυχία. Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε η ΑΕ Ποντίων στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη οι αλλαγές των γηπεδούχων, που είχαν και την αριθμητική υπεροχή, άλλαξαν τα δεδομένα.


Παράπονα για την κατάσταση του "πάγκου" :

Δείτε μερικά από τα γκολ της συνάντησης:






Μόλις στο 2΄ ο Παπαφιλίππου πέτυχε το 1-0, ο ίδιος παίκτης στο 20΄ είχε δοκάρι. Στο 30΄ ο Παπαδόπουλος από κοντά έχασε καλή ευκαιρία. Στο 40΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καρτσούνης, στο 44΄ ο Παπαδόπουλος με σουτ, ισοφάρισε. Μέσα σε έντεκα λεπτά ο Πυρσός «καθάρισε» τον αγώνα, καθώς σκόραραν στο 60΄ ο Πρατής, στο 64΄ ο Παντέρης και στο 71΄ ο Ντόλιας. Στο 80΄ ο Παντέρης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, «κλείνοντας» παράλληλα το σκορ. Καλή η διαιτησία του Μπόλη (Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος).

ΠΥΡΣΟΣ: Ελευθεριάδης, Αθανασόπουλος, Σιδέρης, Μήτσιος, Κυριακίδης, Μουζακίτης (46΄ Πρατής), Ντόλιας, Παναγιωτόπουλος (30΄ Κεραμάρης), Τσουφλίδης (70΄ Ιορδανίδης), Παντέρης, Παπαφιλίππου.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Κιούτας, Καρτσούνης, Τζιαμπίρης, Μετεντζόγλου, Λεχωρίτης (70΄ Ντίμο), Σάλλα, Καλαϊτζίδης, Κύρου, Μαγιάννης, Παπαδόπουλος, Ζιώγας.

Εικόνες:


Οι δηλώσεις:





ΜΕΓΑΡΟ-ΚΑΛΗΡΑΧΗ 2-4: Δείχνοντας χαρακτήρα και παίζοντας με καλή ψυχολογία, ο πρωτοπόρος Κτηνοτροφικός Αστέρας πέρασε δύσκολα από το Μέγαρο. Ιδιαίτερα αξιόμαχοι οι γηπεδούχοι, δυσκόλεψαν τους φιλοξενούμενους. 
Δείτε και εδώ
Στο 17΄ ο Α. Βασιλόπουλος «άνοιξε» το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 32΄ ο Δημητριάδης. Στο 50΄ ο Ζαρκάδας έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο Μέγαρο. Η «απάντηση» του Κτηνοτροφικού Αστέρα ήρθε μέσα σε ένα τέταρτο, ανατρέποντας το σκορ, χάρη σε τέρματα των Σιούλα (55΄), Κοσμίδη (70΄). Στο 76΄ ο Τσιαρσιώτης με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-4. Καλή η διαιτησία του Μωυσιάδη (Τέγος, Δρουδάκης).

ΜΕΓΑΡΟ: Μπαντής, Στάμος, Ζαρκάδας, Σάλο, Δρόσος, Κ. Βασιλόπουλος, Α. Βασιλόπουλος, Σ. Βασιλόπουλος, Μπλάντος, Καρακασίδης, Ζιάκας.

ΚΑΛΗΡΑΧΗ: Γιαγκόζογλου, Ρόβας, Αλεξανδρής, Τσιαρσιώτης, Κυριακίδης (30΄ Φαρμάκης), Δημητριάδης, Λιούρας, Σιούλας, Ντούλε (85΄ Κ. Ρόβας), Φουρλατάρας, Κοσμίδης (69΄ Τάκας).


ΚΑΡΠΕΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΙΑ/ΠΟΛ. 2-0: Αρκετά καλό ήταν ποιοτικά το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν όμορφο ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και προηγήθηκαν στο 25΄ με πέναλτι του Κατσίκα και στο 37΄ με τον Καπαγερίδη. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους, έχασαν πέναλτι στο 60΄ με τον Γιάννη Παπαδόπουλο (απέκρουσε ο Κυρατλίδης) και είχαν δοκάρι στο 78΄ με τον Τασούλα. Καλή η διαιτησία του Τσέτσιλα.

ΚΑΡΠΕΡΟ: Κυρατλίδης, Κατσίκας, Παπαγεωργίου, Καλιακάτσιος, Καπαγερίδης, Στυλόπουλος, Τσανακλίδης, Τριμίντζιος, Μπέλος, Κατσίκας, Παπατσάνης.

ΚΟΚΚΙΝΙΑ/ΠΟΛΥΔ.: Λουμπόνια, Μπαχτσεβάνος, Συμεωνίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Δουκόπουλος, Μανουσαρίδης, Τζήκας, Ελεύθερος, Τασούλας, Γ. Παπαδόπουλος, Ανανιάδης.

ΚΝΙΔΗ - ΔΕΣΚΑΤΗ 2-2

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ:

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου