ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

«Σε έκτακτη ανάγκη η Καστοριά»: Μήνυμα πρόταση των τοπικών φορέων και έκκληση για λήψη μέτρων – Τι συζητήθηκε στην έκτακτη σύσκεψη - (video)


Ευρεία σύσκεψη παρουσία φορέων από την αυτοδιοίκηση, δημάρχων, αντιπεριφερειάρχη, βουλευτών ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Καστοριά.







Να τεθεί η Καστοριά σε καραντίνα ζητούν οι τοπικοί φορείς, μετά τον θάνατο εργαζόμενου στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού. Την ίδια ώρα, η πόλη βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, καθώς τις τελευταίες ημέρες μετρά δύο νεκρούς και 14 κρούσματα.


Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεφωνική εξυπηρέτηση προχωρούν αύριο όλοι οι δήμοι στην ΠΕ Καστοριάς, όπως ανακοινώθηκε μετά το αποτέλεσμα της σύσκεψης που έγινε παρουσία των δημάρχων και του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δ. Σαββόπουλου στην Καστοριά. «Να λάβουμε υπόψη σοβαρά την κρισιμότητα της κατάστασης. Να περιορίσουμε και να μηδενίσουμε τις μετακινήσεις», είπε ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Κορεντσίδης.

Από την πλευρά του ο Δ. Σαββόπουλος ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση περιφέρειας και δήμων να ζητήσουν έκτακτα μέτρα στην περιοχή. Ο ίδιος έθεσε εύλογα ερωτήματα για τον αριθμό των κρουσμάτων ιδίως στο νοσοκομείων, ζητώντας άμεσα μέτρα για το νοσοκομείο ώστε να ενισχυθεί με προσωπικό.

Επίσης, ερωτηθείς αν στα έκτακτα μέτρα είναι και το ενδεχόμενο καραντίνας, ο κ. Σαββόπουλος είπε πως η αρμόδια επιτροπή θα αξιολογήσει και το ενδεχόμενο της Καραντίνας, αξιολογώντας τα δεδομένα, τα κρούσματα και των πληθυσμό της περιοχής.

Στη θωράκιση του νοσοκομείου και την ασφάλεια των πολιτών αναφέρθηκε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ο. Τελιγιορίδου.

Ο βουλευτής ΝΔ Ζήσης Τσικαλάγιας ζήτησε ενίσχυση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και εξοπλισμού από την πολιτεία.







Όλα video είναι από το https://sentra.com.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου