ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Ανάσταση 2020: Δυνατά το Χριστός Ανέστη από τα μπαλκόνια και τις αυλές!

Ας ψάλουμε όλοι μαζί το Αναστάσιμο Τροπάριο, από τα μπαλκόνια μας, προέτρεψε τους πιστούς ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ.. 

Τέτοιο Πάσχα δεν έχουμε ξαναζήσει. Έπρεπε να το περάσει ΚΑΙ αυτό η γενιά μας.
Η λαμπρότερη γιορτή της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού μας βρίσκει σε κατ´οίκον περιορισμό. Το «Χριστός Ανέστη» όμως, μπορούμε να το βροντοφωνάξουμε όσο ποτέ άλλοτε. Μπορούμε αυτό το Μεγάλο Σαββάτο να μη φέρουμε την Ανάσταση μόνο στα σπίτια μας, να τη φέρουμε ο ένας για τον άλλον.

Στα μπαλκόνια, λοιπόν, και τις αυλές μας ας βάλουμε δυνατά τη μετάδοση της Θείας Λειτουργίας, ας ψάλουμε όλοι μαζί το Αναστάσιμο Τροπάριο, προέτρεψε τους πιστούς ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ.




Ας φωτίσουμε με τα κεριά και τις λαμπάδες μας – και το φως από τον αναπτήρα, φέτος Άγιο θα είναι! – τις ψυχές μας που διψούν να ξαναβρεθούν μαζί.

Τώρα που χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο να ακούσουμε στο δικό μας «Χριστός Ανέστη» να μας απαντά ο πλησίον «Αληθώς ο Κύριος», ας θυμηθούμε κι ας θυμίσουμε σε όλους τι σημαίνει Πάσχα των Ελλήνων.

Τα μεσάνυχτα σήμερα, του Μεγάλου Σαββάτου, όπως γράφει το thesecretrealtruth.blogspot.com, ας αντηχήσει ο Αναστάσιμος χαιρετισμός δυνατά σε όλη την Ελλάδα, κι από εδώ σε όλον τον κόσμο, πιο δυνατά από ποτέ.

Καλή Ανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου