ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Oι παντρεμένες κλείστηκαν σπίτι και το έριξαν στις ερωτικές ταινίες του Σειρηνάκη



Ο εγκλεισμός (λόγω κορονοϊού) θέλει και το πορνό του -έτσι, για να περνάει η ώρα!
Το παραπάνω… χόμπι φαίνεται να έχει υιοθετήσει μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που κατέγραψαν και δημοσιοποίησαν χθες οι ιθύνοντες της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη και αφορούν στην επισκεψιμότητα των Ελλήνων και Ελληνίδων στο site της Sirina TV, αλλά και στην τηλεθέαση του συνδρομητικού καναλιού της στην πλατφόρμα της Cosmote, τη χρονική περίοδο της έξαρσης του Covid-19 στη χώρα μας.



Η καταγραφή ξεκίνησε την πρώτη μέρα επιβολής των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις του κόσμου, φτάνοντας μέχρι σήμερα. Όσο για τα αποτελέσματα των μετρήσεων είναι, αν μη τι άλλο, ενδιαφέροντα. Κι επειδή οι κυρίες προηγούνται, μάθετε πως 172.000 Ελληνίδες, με το 67% αυτών να είναι παντρεμένες και το 33% ελεύθερες, επισκέφτηκαν το site το παραπάνω χρονικό διάστημα, για να δουν μια ερωτική ταινία της επιλογής τους, σε σύνολο 570.000 μοναδικών επισκεπτών.





Όσο για τις πόλεις της Ελλάδος, για ακόμα μία φορά, οι Θεσσαλονικιές κάνουν τη διαφορά και κρατούν τα σκήπτρα της θέασης πορνό αφού, σύμφωνα με την έρευνα της Sirina, η Θεσσαλονίκη συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό views ερωτικών ταινιών από γυναίκες (35%), ενώ ακολουθούν οι Σέρρες με ποσοστό 25%, η Αθήνα με 20%, η Λάρισα με 13% και τελευταία η Κρήτη με 7%.


Γενικότερα πάντως, οι άντρες ξεπερνούν τις γυναίκες σε επισκεψιμότητα, καθώς ανέρχονται στο 66%, με το θηλυκό κοινό να αγγίζει μόλις το 34%. Οι ώρες που η… διάθεση για πονηρά θεάματα κορυφώνεται είναι οι μεσημεριανές. Συγκεκριμένα, από τις 14.00 έως τις 16.00 παρατηρούνται τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης και επισκεψιμότητας στο site, με τις ηλικίες 25-34 να δείχνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το πορνό. Τα πρωινά πάλι, και συγκεκριμένα από τις 8:00 μέχρι τις 10:00, οι δείκτες πέφτουν δραματικά. Με «την τσίμπλα στο μάτι», προφανώς και δεν θέλουν να «πάρουν μάτι».

Η «καλή» μέρα για πορνό φαίνεται να είναι η Πέμπτη, ενώ η Κυριακή είναι εκείνη που δεν επιλέγεται πολύ για τέτοιες δραστηριότητες. Τέλος, οι πορνοστάρ που έχουν κερδίσει την προτίμηση του κοινού κατά τη διάρκεια του κορονοϊού είναι για τις γυναίκες οι Δημήτρης XXX και Ζαφείρης Ντούρος και για τους άντρες η Αριάδνη Ακριβού και η Αφροδίτη Αδάμη.


espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου