ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

«Μένουμε καθαροί και ασφαλείς»: H εκπαιδευτική καμπάνια... ιστοσελίδας εpωτικού περιεχμένου! (video)


Ετοιμαστεί για το πιο «καθαρό ποpνό» της ιστορίας! Αυτό είναι εν ολίγοις το μήνυμα που περνάει το γνωστό σάιτ εpωτικών ταινιών, Pοrnhub.
«Ο Covid-19 άλλαξε τα πάντα. Τον τρόπο που δουλεύουμε, τον τρόπο που κοινωνικοποιούμαστε, ακόμη και τον τρόπο που ψωνίζουμε. Αλλά τι συμβαίνει με το σεξ;». Με αυτόν τον τρόπο ξεκινά η καμπάνια του.
Πρόκειται για μία έξυπνη εκστρατεία ώστε να βοηθήσει να μειωθεί η καμπύλη της έξαρσης του ιού. Το Pοrnhub ανακοίνωσε την πρωτοβουλία, η οποία περιλαμβάνει ορισμένα από τα αστέρια της εpωτικής βιομηχανίας σε μία σειρά εκπαιδευτικών βίντεο που προορίζονται για να βοηθήσουν στην εκπαίδευση του κοινού.
Ποια εκπαίδευση; Μα φυσικά το πως θα παραμείνουν καθαροί ακόμη και όταν «λερωθούν» στην εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης και του Covid-19.






«Τα εκπαιδευτικά βίντεο μπορεί να είναι βαρετά, ωστόσο αυτή η σειρά θέλει να αποδείξει ότι η κοινωνική αποστασιοποίηση μπορεί να παραμείνει σeξι», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Pοrnhub. «Ακόμη κι αν τα νέα σχετικά με την πανδημία είναι αρκετά αισιόδοξα και οδηγούμαστε σε μία αισιόδοξη κατεύθυνση, πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση. Έχουμε χρέος να ακολουθούμε τους κανόνες ασφαλείας και να προσέχουμε περισσότερο από ποτέ.
Πλένουμε τα χέρια σας πιο συχνά, φοράμε μάσκες και κρατάμε την απαραίτητη απόσταση ο ένας από τον άλλον. Δεν το κάνουμε μόνο για τον εαυτό μας αλλά και για όλα τα άτομα που αγαπάμε», αναφέρει η πρωταγωνίστρια εpωτικών ταινιών και μοντέλο Junie Liu μέσω Δελτίο Τύπου.
Εκτός από το μήνυμα της προστασίας, η καμπάνια αποτελεί ακόμη μία προσπάθεια της εταιρείας να ενισχύσει τα μοντέλα που επηρεάζονται οικονομικά από την πανδημία, καθώς τα έσοδα από τις πωλήσεις των βίντεο θα προσφερθούν στους πρωταγωνιστές που έχουν ανάγκη.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου