ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Ανδρέας Πάτσης στο TOP Channel για την σύζυγό του Βίκυ Παπαλουκά: "Είναι μία πολιτική οντότητα, έχει πολλά επιστημονικά πτυχία, είναι επικοινωνιολόγος, έχει κουμπάρο τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο και δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα" .. (video)

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Ανδρέας Πάτσης στο TOP Channel για την σύζυγό του Βίκυ Παπαλουκά: "Είναι μία πολιτική οντότητα, έχει πολλά επιστημονικά πτυχία, είναι επικοινωνιολόγος, έχει κουμπάρο τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο και δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα" .. (video)

Εικόνα από το βράδυ της νίκης του Βουλευτή Γρεβενών
"Συμφωνώ με αυτά που η Βίκη Παπαλουκά πιστεύει και πρεσβεύει" ανέφερε ο Βουλευτής Γρεβενών
Ανδρέας Πάτσης στην συνέντευξη του στο TOP Channel της Κοζάνης και καταφέρθηκε εναντίον του νέου Διοικητή της Δομής Φιλοξενίας Γρεβενών Απόστολου Τσένη, που ήταν συνεργάτης του στο Πολιτικό του Γραφείο στα Γρεβενά, μέχρι την ολοκλήρωσή των εκλογών.
Δείτε το απόσπασμα:


Δείτε ολόκληρη  την συνέντευξη εδώ

2 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ κ. ΠΑΤΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ? ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή το οτι εχει κουμπαρο τον κυβερνητικό εκπροσωπο ειναι καποιου ειδος κρητηριο;; εξυπναδας ας πουμε ή μορφωσης;; Αν ειναι ετσι οι επιστήμονες ή οι επικοινωνιολογοι αλίμονο μας! Συμμαζευτειτε! Εκτιθεστε συνεχώς. Τετοιο στομα σαν της συζυγου σας πουθενά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή