ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Δήμαρχος Δεσκάτης: Μετά από προσπάθειες όλων μας και ιδιαιτέρως  του βουλευτή της Π.Ε. Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση, το κατάστημα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στη Δεσκάτη, θα συνεχίσει την λειτουργία του...


Διαβάστε  την ανακοίνωση του Δημάρχου Δεσκάτης Δημητρίου Κορδίλα: 
Με απόφαση της διοίκησης της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και μετά από προσπάθειες του δημάρχου του Δήμου Δεσκάτης κ. Δημητρίου Κορδίλα και σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης, και ιδιαιτέρως  του βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση με τις προσωπικές του παρεμβάσεις και γνωριμίες, το κατάστημα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στη Δεσκάτη, λόγω των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, όπως αυτές αναφέρονται λεπτομερώς στο σχετικό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, θα συνεχίσει την λειτουργία του κάθε Δευτέρα και Πέμπτη της εβδομάδας.
Διευκρινίζεται ότι αυτό το ιδιότυπο καθεστώς,  της λειτουργίας δηλαδή του καταστήματος της Δεσκάτης για δύο ημέρες την εβδομάδα, θα ισχύσει μόνο για το κατάστημα της Δεσκάτης, καθώς όλα τα υπόλοιπα καταστήματα ανά την Ελλάδα, που ανακοινώθηκε αρχικά ότι θα κλείσουν, θα παύσουν να λειτουργούν οριστικά. Συνεχίζονται οι προσπάθειες όλων μας, με μεθοδικότητα και συντονισμό,  εωσότου επανέλθει η λειτουργία του καταστήματος στην πρότερη κατάσταση. 

Γραφείο Τύπου Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου