VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

ΕΡΤ: Σε άσχημη κατάσταση η 30χρονη δημοσιογράφος, "μας απέφευγε για να μην τη δούμε χτυπημένη" - Tι ισχυρίζεται ο 45χρονος

"Δέχτηκα σωματική βία και εξυβρίσεις από τη σύντροφό μου. Με χτύπησε στο στήθος μου με τις παλάμες της" υποστήριξε ο δημοσιογράφος - Εκτός ΕΡΤ ο 45χρονος, ανανεώνεται η σύμβαση της 30χρονηςΣοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με τον ξυλοδαρμό 30χρονης από τον σύντροφό της, δημοσιογράφο της ΕΡΤ.


Όπως έγινε γνωστό, όλα συνέβησαν βράδυ Κυριακής. Ο 45χρονος, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών του, ήταν στο σπίτι της νυν συντρόφου του, επίσης δημοσιογράφου της ΕΡΤ, στο κέντρο της Αθήνας.


Σύμφωνα με το Mega, εκείνο το βράδυ το ζευγάρι λογομάχησε έντονα, με την κατάσταση να ξεφεύγει και την 30χρονη να καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό της.



"Με χαστούκισε, με έσπρωξε και με τράβηξε από τα μαλλιά. Πήγα στο ΚΑΤ και στις 01:18 τα ξημερώματα της Δευτέρας άρχισε να μου στέλνει υβριστικά και απειλητικά μηνύματα ενώ βρισκόμουν στο νοσοκομείο. Μου έλεγε ότι είναι κάτω από το σπίτι μου και ότι θέλει να μου μιλήσει", ανέφερε η 30χρονη καταγγέλλουσα.

Οι γιατροί στο ΚΑΤ διέγνωσαν κάκωση στη γνάθο. Ωστόσο, η 30χρονη δεν προσέφυγε αμέσως στις Αρχές, φοβούμενη -όπως είπε- τον διασυρμό.

"Την Κυριακή προς Δευτέρα επισκέφτηκε τραυματισμένη το νοσοκομείο ΚΑΤ. Αμέσως την εξέτασαν γναθοχειρουργοί, της περιποιήθηκαν τα τραύματα και είδαν ότι έπασχε από διαταραχή σύγκλισης της γνάθου. Είναι υποχρεωμένος ο γιατρός όταν διαπιστωθούν σοβαρά αντικειμενικά ευρήματα, να πάρει τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό. Δεν γνωρίζω εάν ο γιατρός πήρε ή όχι την αστυνομία", ανέφερε στο MEGA ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.


 
 
Όλα άλλαξαν μετά από μια κλήση που είχε με την πρώην σύζυγο του φερόμενου ως δράστη που την ενημέρωσε πως κι εκείνη δεχόταν απειλές από τον 45χρονο.

"Το απόγευμα της Δευτέρας στις 20:30 άρχισε να με καλεί στο τηλέφωνο, κάτι που μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία. Στις 23:00 το βράδυ επικοινώνησα με την εν διαστάσει σύζυγό του και με ενημέρωσε ότι κι αυτήν την απείλησε μέσω τηλεφώνου".

Μετά από αυτήν την κλήση η 30χρονη αποφάσισε να κατονομάσει τον κακοποιητή της. Το μεσημέρι της Τρίτης η νεαρή δημοσιογράφος πέρασε το κατώφλι του τμήματος ενδοοικογενειακής βίας στην Ομόνοια και προχώρησε σε καταγγελία. Ο 45χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθη στην περιοχή του Πειραιά, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες.





Τι ισχυρίζεται ο 45χρονος: "Με χτύπησε στο στήθος με τις παλάμες της"


Άλλη εκδοχή στα γεγονότα έδωσε ο 45χρονος. Παραδέχτηκε μετά τη σύλληψη του πως υπήρξε φραστικό επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής, αλλά πως εκείνη που χειροδίκησε ήταν η 30χρονη σύντροφος του.

"Στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ μας. Δέχτηκα σωματική βία και εξυβρίσεις από τη σύντροφό μου. Με χτύπησε στο στήθος μου με τις παλάμες της. Με χαστούκισε πολλές φορές στο πρόσωπο με συνέπεια την πρόκληση αιμορραγίας στο αριστερό μου αυτί", ισχυρίστηκε ο δημοσιογράφος.

Ο 45χρονος μάλιστα ζήτησε την ποινική δίωξη της συντρόφου του για το αδίκημα της σωματικής βίας και της εξύβρισης.

Οι αξιωματικοί από την πλευρά τους ζήτησαν να εξεταστούν και οι δύο από ιατροδικαστή και τους ενημέρωσαν για το κουμπί πανικού, το οποίο κι έλαβαν η 30χρονη και η 36χρονη αλλά αρνήθηκε να λάβει ο 45χρονος.
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 30χρονη


Στο κανάλι μίλησε συγγενής της 30χρονης η οποία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

"Χθες, η ίδια μου αποκάλυψε το τι συνέβη. Ήταν χτυπημένη 2 μέρες αλλά μας απέφευγε. Έμενε σε μια φίλη της προφανώς, για να μην τη δούμε σε αυτή την κατάσταση. Με τον δράστη είχαν σχέση λίγο καιρό, κάποιους μήνες. Η κοπέλα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, είναι σε μαύρο χάλι. Είναι χτυπημένη στο κάτω μέρος του προσώπου, στη γνάθο".

Μεταξύ άλλων το περιβάλλον της 30χρονης αναφέρει πως τη στηρίζει και εύχεται να είναι το τελευταίο περιστατικό κακοποίησης.

"Όλοι οι δικοί της άνθρωποι είμαστε στο πλευρό της. Πάντα συζητούσαμε για θέματα που αφορούσαν τη βία και η ίδια έκανε σχετικά ρεπορτάζ. Ποτέ δεν το περιμέναμε όλο αυτό που συνέβη. Μακάρι να είναι το τελευταίο περιστατικό. Τον δράστη τον γνωρίζαμε από την τηλεόραση, δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του, αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει για να σταματήσει η βία".


Εκτός ΕΡΤ μέχρι νεωτέρας ο 45χρονος


Ο 45χρονος απομακρύνθηκε άμεσα από την ΕΡΤ μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία που εκκρεμεί σε βάρος του.

"Η ΕΡΤ αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύμβαση της 30χρονης που έληγε σε λίγους μήνες θα ανανεωθεί, ενώ με εντολή Ζούλα θα δοθεί όσος χρόνος χρειαστεί για να αναρρώσει και να επιστρέψει στα καθήκοντά της.
Το προφίλ του 45χρονου

Πριν από τρεις μήνες ως αστυνομικός συντάκτης κάλυπτε το ρεπορτάζ της αδικοχαμένης Κυριακής, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Είναι γνωστός αστυνομικός συντάκτης που κάλυπτε από φωτιές και τροχαία, ενώ είχε πάει αποστολή και στη Σλοβακία ως δημοσιογράφος της ΕΡΤ όταν πυροβόλησαν τον Σλοβάκο πρωθυπουργό.

Στο βιογραφικό του έγραφε για τον εαυτό του τα εξής: "Τα 18 χρόνια εμπειρίας με έχουν κάνει υπομονετικό, επίμονο και σοβαρό, όσον αφορά τη δουλειά. Η δουλειά παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, επομένως δεν φοβάμαι τη σκληρή δουλειά και θα μπορούσα να πω ότι τείνω να πετυχαίνω υπό πίεση. Μου αρέσει να μιλάω με ανθρώπους και να είμαι δημιουργικός. Η ρουτίνα με αρρωσταίνει, γιατί νιώθω ότι δεν υπάρχει πρόοδος".

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου