VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Ο Κυριάκος Ταταρίδης υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Γρεβενών την Άννα Διαμαντοπούλου

Την υποψήφια Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Άννα Διαμαντοπούλου, υποδέχτηκε στο γραφείο του, στα πλαίσια της περιοδείας της στα Γρεβενά, ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, παρουσία Αντιδημάρχων και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

 
 
Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, καθώς τον κ. Ταταρίδη και την κα Διαμαντοπούλου συνδέουν πολύ στενοί οικογενειακοί δεσμοί, με τον Δήμαρχο να αναλύει εν τάχει στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην συνάδελφό του στα έδρανα της Βουλής το σχέδιο της δημοτικής αρχής για την αναπτυξιακή αφύπνιση του Δήμου Γρεβενών.
Από τη πλευρά της, η κα Διαμαντοπούλου, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη θερμή υποδοχή, δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή της στο έργο της Δημοτικής Αρχής, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα να υπάρξει πλέον ένα περιφερειακό και τοπικό αναπτυξιακό πρόγραμμα, έτσι ώστε να βγουν τα Γρεβενά και η ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας από το αναπτυξιακό αδιέξοδο.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων, με τον Δήμαρχο Γρεβενών να χαρίζει στην κα Διαμαντοπούλου, μεταξύ άλλων, το βιβλίο του (μυθιστόρημα) με τίτλο «Ματιά στο μέλλον» και να της εύχεται καλή επιτυχία στον εσωκομματικό αγώνα.


Σύνδεσμος βίντεο

https://youtu.be/CJttnaM6wRw





Γραφείο τύπου

Δημάρχου Γρεβενών





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου