VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Προαναγγελία υποψηφιότητας για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Είμαι εδώ»

Χαμός στα social media με το #Ειμαι_εδω 

«Είμαι εδώ» γράφει η αφίσα που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης, προαναγγέλλοντας την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

 


«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα Φάμελλου - Δεν θα είναι υποψήφια η Γεροβασίλη

Στο μεταξύ, πρέπει να θεωρείται κλειδωμένη η υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου με τη στήριξη των «100» οι οποίοι αναζητούν και άλλο υποψήφιο ώστε να δυσκολέψουν την επικράτηση Κασσελάκη από τον πρώτο γύρο και να διεκδικήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στο β’ γύρο.

Από την πλευρά της, η Όλγα Γεροβασίλη ξεκαθάρισε νωρίτερα σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως δεν θα είναι υποψήφια. 

Χαμός στα social media με το #Ειμαι_εδω


Η πρόθεση παρουσίας του κ. Κασσελάκη σχολιάστηκε από τον Παύλο Πολάκη, που δημοσίευσε στο Facebook μια επίσης ασπρόμαυρη φωτογραφία προφίλ του, που κοιτά από την άλλη κατεύθυνση και έγραψε: «Κι εγώ είμαι εδώ» και πιο κάτω σχολίασε «θα πούμε καμιά σοβαρή κουβέντα;».



Ωστόσο, το πόστερ απέκτησε νέες διαστάσεις, με τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να προσπαθούν να κάνουν παραλληλισμούς ή και photoshop.


«Είμαι_εδώ» αναφέρει ένα άλλο πανομοιότυπο πόστερ που όμως η φιγούρα του Στέφανου Κασσελάκη έχει αντικατασταθεί από τον Στέφανο Τζουμάκα.

«Είμαι_πιο_εδώ» γράφει το πόστερ της Όλγας Γεροβασίλη, που δημοσίευσε ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης.



Ο Χρήστος Σπίρτζης σχολίασε το μαύρο και μωβ φόντο που συνόδευσε το μήνυμα «είμαι εδώ» ο Στέφανος Κασσελάκης. «Η ελπίδα δεν είναι ούτε μαύρη ούτε μωβ» σημείωσε στο βίντεο που ανάρτησε στο instagram με το οποίο ζητά σεβασμό στην ιστορία του κόμματος. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποκτήσει ποτέ ιδιοκτήτες... Είμαστε εδώ για τη συνεργασία του προοδευτικού χώρου» αναφέρει μεταξύ άλλων και φιλοξενεί φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα.




Κάποιος άλλος χρήστης του διαδικτύου προσπάθησε να βρει αναφορές εκτός πολιτικής, ανασύροντας ένα πόστερ του Κωνσταντίνου Αργυρού για μια συναυλία. Η λογική της φωτογράφισης, δηλαδή ασπρόμαυρη και προφίλ, ήταν παρόμοια. Κάποιος ωστόσο φρόντισε να βάλει τη δική του.. πινελιά, επικαιροποιώντας, τρόπον τινά την αφίσα, γράφοντας (εκ των υστέρων) τη φράση «Είμαι εδώ».

argyros_photoshop

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου