VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Δήμος Γρεβενών: Εκτεταμένες εργασίες και επισκευές στα σχολεία του Δήμου

Υπεγράφη σύμβαση του έργου: «Συντήρηση και επισκευή σχολικών εγκαταστάσεων Δήμου Γρεβενών», συνολικού προϋπολογισμού

690.905,52 ευρώ

Τη σύμβαση για το έργο: «Συντήρηση και επισκευή σχολικών εγκαταστάσεων Δήμου Γρεβενών», συνολικού προϋπολογισμού 690.905,52 ευρώ, υπέγραψε το πρωί της Τρίτης 24/9/2024  στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδηςκαι ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας με την επωνυμία: «Α.Λίτου-Γ. Γκέκας Ο.Ε.» παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Ρήγα Σκόδρα.

Το έργο αφορά παρεμβάσεις για την αποκατάσταση φθορών, τη συντήρηση και επισκευή σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων των σχολικών κτιρίων και των αύλειων χώρων αυτών του Δήμου Γρεβενών που είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία τους, ύστερα από ύπαρξη ανάγκης αποκατάστασης και από διάφορά αιτήματα των σχολικών  μονάδων

Συγκεκριμένα, οι επεμβάσεις αφορούν κυρίως σε αντικατάσταση των εξωτερικών και εσωτερικών κουφωμάτων με τις απαραίτητες επιδιορθώσεις στα περιμετρικά επιχρίσματα, βαφές εσωτερικών χώρων καθώς και κατασκευή τάπητα εξωτερικού γηπέδου μπάσκετ-βόλεϊ-5χ5, κατασκευή πλαστικού δαπέδου σε αίθουσα γυμναστικής, τοποθέτηση προστατευτικών μπασκέτας – ορθοστατών βόλεϊ – στύλων φωτιστικού σώματος – δοκαριών εστίας, αντικατάσταση σε μπασκέτα του ταμπλό – στεφάνη – δίχτυ και θα γίνουν στα  σχολεία 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών, στο Δημοτικό Σχολείο Κιβωτού, στο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρου, στο 1ο Γυμνάσιο – 1ο ΓΕΛ Γρεβενών, στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο ΓΕΛ Γρεβενών και στο ΕΠΑ.Λ Γρεβενών.

Η ανάγκη για τις παρεμβάσεις αυτές προκύπτει εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στα σχολικά κτίρια και στους αύλειους χώρους τους, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και φυσικών φθορών που οφείλονται στην πάροδο του χρόνου, αλλά και στην καθημερινή χρήση των χώρων αυτών κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Οι εργασίες ξεκινούν άμεσα και θα διαρκέσουν δέκα οχτώ (18) μήνες. Η επίβλεψη θα πραγματοποιηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του ΔήμουΓρεβενών, η οποία συνέταξε και τη σχετική μελέτη.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης» και τον άξονα προτεραιότητας «Παιδεία Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός».

Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Γρεβενών τόνισε ότι:«Για τη Δημοτική Αρχή, η ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού  και η ποιοτική αναβάθμιση των σχολικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, προκειμένου να καταστούν σύγχρονες και   περισσότερο λειτουργικές,  αποτελεί πρώτης προτεραιότητας θέμα. Προς αυτή τη κατεύθυνση, συνεχίζεται η εντατική προσπάθειά μας  για αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου, για την εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων». 


Γραφείο τύπου

Δημάρχου Γρεβενών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου