VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Περιπέτεια υγείας για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: "Στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους από άπλυτο λαχανικό"

Δηλητηρίαση έπαθε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους.Μία περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εξαιτίας της οποίας απουσίαζε από τη χθεσινή, ραδιοφωνική εκπομπή του. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας τηλεφωνικά στους συμπαρουσιαστές του στο ραδιόφωνο, έπαθε δηλητηρίαση και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός παρουσιαστής αγόρασε από ταχυφαγείο ένα σάντουιτς. Το λαχανικό που περιείχε όμως δεν ήταν πλυμένο, με αποτέλεσμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να έχει φρικτούς πόνους.

 
 
>"Έπαθα μια μεγάλη δηλητήριαση από φαγητό. Από άπλυτο λαχανικό. Από σάντουιτς" είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του καταστήματος από το οποίο αγόρασε το φαγητό.

"Έφαγα κάτι συγκεκριμένο το πρωί. Μετά δεν ξανάφαγα τίποτα άλλο και πέρασα ένα Σαββατοκύριακο αδιανόητα δύσκολο. Χθες πήγα στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ της Κυριακής από τους πόνους βρήκαν αυτό το κωλοβακτηρίδιο, που βγαίνει από αυτό το πράγμα" πρόσθεσε.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου