VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Νεαρή που έκανε μάθημα οδήγησης βρέθηκε αντιμέτωπη με καταδίωξη της αστυνομίας



Ένας εκρηκτικός συνδυασμός δημιουργήθηκε πρόσφατα όταν μαθητευόμενη οδηγός είδε αυτοκίνητο που καταδίωκε η αστυνομία να έρχεται καταπάνω της.Στον δρόμο μπορεί να συμβούν τα πάντα και αυτό που έζησε η νεαρή Chloe στην Αγγλία ήταν ένα πολύ σπέσιαλ μάθημα οδήγησης που κατέληξε να είναι οδηγική εμπειρία από τις λίγες.



Σταματημένη στο φανάρι είδε να έρχεται καταπάνω της, με μεγάλη ταχύτητα ένα Nissan Qashqai που καταδίωκε η αστυνομία. Η κοπέλα ήταν σταματημένη σε κόκκινο φανάρι και ευτυχώς διατήρησε την ψυχραιμία της σε ένα πολύ άγριο περιστατικό όπως φαίνεται και στο video.



Αντιστοίχως ψύχραιμος ήταν και ο εκπαιδευτής βλέποντας το SUV να κινείται στο αντίθετο ρεύμα μέσα σε αστικούς δρόμους, ενώ λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή του και το άυτοκίνητο της αστυνομίας που δεν ήταν περιπολικό, αλλά ένα πολιτικό Audi που πέρασε επίσης με κόκκινο αλλά στην σωστή πλευρά του δρόμου.



 
 

Τα μέσα στην Αγγλία δεν έχουν καταγράψει τι ακριβώς συνέβη ώστε να είμαστε σε θέση να γωνρίζουμε, ωστόσο είναι προφανές πως κάτι άσχημο είχε συμβεί καθώς πίσω από το εκπαιδευτικό αυτοκίνητο εμφανίστηκε, δευτερόλεπτα αργότερα και ένα ασθενοφόρο με τις σειρήνες του να γεμίζουν τρομακτικά την ατμόσφαιρα.


Η συγκεκριμένη σχολή οδήγησης στην Αγγλία καταγράφει και ανεβάζει στο κανάλι της στο YouTube διάφορα video εκπαιδευτικού χαρακτήρα που είναι αρκετά εξυπηρετικά για τους νεαρούς που θέλουν να μάθουν να οδηγούν. Ίσως βέβαια όχι τόσο στην χώρα μας λόγω της αντίστροφης αγγλικής οδήγησης.


topgeargreece.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου