VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Σχολικός φύλακας είχε φτιάξει... τη δική του γκαρσονιέρα σε προαύλιο σχολείου!!

 

Σε… γκαρσονιέρα και όχι απλώς για να… κοιμάται, φαίνεται ότι είχε μετατρέψει κοντέινερ σε σχολείο το

υ Βόλου ένας σχολικός φύλακας!

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, κατά τη διάρκεια του ωραρίου του, αντί να επιτηρεί και να μεριμνά για τη διατήρηση της καλής κατάστασης του σχολικού συγκροτήματος, φαίνεται ότι είχε αλλού το νου του…

Φέρεται να προσέγγιζε νεαρές κοπέλες, με τις οποίες αρχικά έκανε βόλτες στη γειτονιά γύρω από το σχολείο, πριν καταλήξουν εντός του σχολικού προαυλίου, στο κοντέινερ, πίσω από την κλειστή πόρτα της οποίας, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι γινόταν.

Τη δράση του σχολικού φύλακα αποκάλυψαν γείτονες. Από την προσοχή τους δεν διέφυγε η περίεργη κινητικότητα στο κοντέινερ πρώην αίθουσα διδασκαλίας, γεγονός που κατήγγειλαν αρκετές φορές στην αστυνομία, μέχρι να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Ηδη η υπόθεση είναι σε γνώση της διεύθυνσης του σχολείου, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου, ενώ ο φάκελος βρίσκεται και στα χέρια της Εισαγγελίας Βόλου που ερευνά κάθε πτυχή.

Τον έπιασαν στα πράσα

Ηταν την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, όταν περίοικοι του σχολικού συγκροτήματος, είδαν για μία ακόμη φορά τον σχολικό φύλακα να συνοδεύει μία νεαρή κοπέλα, ηλικίας περίπου 19 ετών, να ξεκλειδώνει την κεντρική είσοδο του σχολείου, να μπαίνουν μέσα και να χάνονται πίσω από την πόρτα της αίθουσας κοντέινερ.

Στη συνέχεια, κάλεσαν την αστυνομία και προχώρησαν σε καταγγελία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, μετέβησαν στο σχολικό συγκρότημα, χτύπησαν την πόρτα της αίθουσας και τους άνοιξε ο φύλακας. Προχώρησαν σε εξακρίβωση στοιχείων και έφυγαν.

Περίοικοι που είναι και γονείς μαθητών, θορυβημένοι ενημέρωσαν για τα καθέκαστα τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος δεν είχε γνώση για το παραμικρό. Ο ίδιος ζήτησε αναφορά από την Αστυνομική Διεύθυνση και με τη σειρά του ενημέρωσε τον προϊστάμενό του, λαμβάνοντας εντολή να συντάξει αναφορά. Με βάση την αναφορά του διευθυντή συντάχθηκε έγγραφο προς τον Δήμο Βόλου, προκειμένου να ενημερωθεί και να κινήσει περαιτέρω διαδικασίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ερευνά την υπόθεση και η Εισαγγελία Βόλου.

Αποκαλύφθηκε… γκαρσονιέρα

Η υπόθεση δεν έμεινε εκεί. Εκπαιδευτικοί του σχολείου, σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησαν σε αυτοψία στην αίθουσα κοντέινερ στην οποία βρέθηκαν από σνακ και φιάλες ποτών μέχρι και κρεβάτι με στρώμα!

Μπροστά στα μάτια τους αποκαλύφθηκαν όλα όσα γείτονες κατά καιρούς υποψιάζονταν βλέποντας τον σχολικό φύλακα να βολτάρει στη γειτονιά με νεαρές κοπέλες πριν κλειστεί μαζί τους μέσα στο κοντέινερ.

Το συγκεκριμένο κοντέινερ που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του σχολικού συγκροτήματος χρησίμευε ως αίθουσα καλλιτεχνικών και αργότερα αποδόθηκε στους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες, μέχρι που την εποχή της πανδημίας είχε διαμορφωθεί ως αίθουσα Covid.

Εκτοτε δεν είχε χρησιμοποιηθεί ξανά, τουλάχιστον επισήμως. Ο σχολικός φύλακας που είχε στη διάθεσή του τα κλειδιά από όλους τους χώρους, φαίνεται ότι μπαινόβγαινε ανενόχλητος σε αυτό... και όχι μόνος.

Προσπαθούσε να τους βάλει... στον ίσιο δρόμο

Γείτονες παρακολουθούσαν για αρκετό καιρό τη δραστηριότητα του σχολικού φύλακα, ο οποίος σύμφωνα με πηγές, όταν ρωτήθηκε για κάποιες νεαρές γυναικείες παρουσίες φέρεται να ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για περιπτώσεις που είχαν μπλέξει με ναρκωτικά και ότι ο ίδιος προσπαθούσε να τους βάλει... στον ίσιο δρόμο.

Ολες οι πτυχές της υπόθεσης βρίσκονται στο μικροσκόπιο εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών, ενώ εξελίξεις αναμένονται και από πλευράς Δήμου Βόλου, δεδομένου ότι οι σχολικές φύλακες ανήκουν στο προσωπικό του εκάστοτε δήμου.

 Ταχυδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου