VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Ληστεία στην μπουτίκ Louis Vuitton στο Σεν-Ζερμέν-ντε-Πρε: Σε τέσσερα λεπτά έκαναν φτερά πολυτελή είδη αξίας ενός εκατ. ευρώ

Τέσσερις ληστές άρπαξαν σε μόλις τέσσερα λεπτά πολυτελή είδα από μπουτίκ του διάσημου οίκου στο Παρίσι.Ήταν περίπου 4.30 τα ξημερώματα όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε με την όπισθεν πάνω στην πολυτελή βιτρίνα της μπουτίκ του οίκου Louis Vuitton, στην πολύ σικ γειτονιά του Παρισιού, Saint-Germain-des-Prés.


Το περιστατικό δεν ήταν ένα ατύχημα αλλά μια καλά οργανωμένη ληστεία. Οι δράστες, αφού γκρέμισαν την είσοδο του καταστήματος, άρπαξαν εκατό πολυτελή αντικείμενα μεταξύ αυτών και πολλές τσάντες χειρός, η αξία των οποίων υπολογίζεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ.


Για το περιστατικό, η αστυνομία δεν ειδοποιήθηκε πριν από τις 6.30 το πρωί. Το σημείο αποκλείστηκε και το βάρος πέφτει στον προσεκτικό έλεγχο του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, αλλά σε σημεία κοντά σε αυτό πάνω στον δρόμο.

 
 

Είχαν κάνει καλή προετοιμασία - Γνώριζαν τον χώρο

Από τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι οι δράστες της ληστείας ήταν τέσσερις. Οι ληστές μπήκαν στο κατάστημα και μέσα σε τέσσερα λεπτά, με πολύ σβέλτες κινήσεις, ξεσήκωσαν ότι υπήρχε στις προθήκες. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι ήξεραν καλά τους χώρους και ότι είχαν κάνει καλή προετοιμασία.



Οι κινήσεις τους παραπέμπουν σε συμμορία ληστών, όπως αναφέρει το franceinfo.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου