ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Δήμος Γρεβενών: "Αυξάνονται οι ώρες εργασίας των 44 καθαριστριών στις σχολικές μονάδες, καθώς επίσης και οι αποδοχές τους που θα καλυφθούν από εμάς"..


Την αύξηση του ωραρίου εργασίας  των 44 καθαριστριών στις σχολικές μονάδες του Δήμου Γρεβενών, που έχουν προσληφθεί μετά από

την προβλεπόμενη διαδικασία, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), από 3 σε 4 ώρες ημερησίως, με αντίστοιχη αύξηση των πάσης φύσεως αποδοχών τους, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο στην τακτική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

Το θέμα ήρθε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο κατόπιν σχετικής πρότασης του Δημάρχου Γρεβενών, Κυριάκου Ταταρίδη, μετά και από σχετική συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Ευαγγελόπουλο Γιάννη.

Θυμίζουμε ότι η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας αποτελούσε διαρκές αίτημα των σχολικών καθαριστριών, οι οποίες το έθεσαν στον κ. Ταταρίδη και προεκλογικά, λαμβάνοντας, τότε, τη δέσμευσή του ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να το ικανοποιήσει. 


 
 

Να σημειωθεί ότι το επιπλέον κόστος που αφορά στην καταβολή της μισθοδοσίας, στα πλαίσια της αύξησης του ωραρίου των σχολικών καθαριστριών ΙΔΟΧ, θα καλύψει με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους ο Δήμος Γρεβενών.

Ο Δήμαρχος, Κυριάκος Ταταρίδης δήλωσε σχετικά: «Από τη πρώτη στιγμή αναγνωρίσαμε το δίκαιο του αιτήματος των σχολικών καθαριστριών και δεσμευθήκαμε, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να το ικανοποιήσουμε. Έτσι, με γνώμονα, από τη μία,  τη διασφάλιση της Υγείας και της ασφάλειας των παιδιών και προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες καθαριότητας και, από την άλλη,  να δώσουμε μια ελάχιστη οικονομική στήριξη στις συγκεκριμένες εργαζόμενες, προχωρήσαμε στις απαιτούμενες ενέργειες και πετύχαμε την επέκταση του ωραρίου εργασίας των καθαριστριών των σχολείων του Δήμου μας, με αντίστοιχη αύξηση των αποδοχών τους, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους».


 
 

Γραφείο τύπου

Δημάρχου Γρεβενών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου