Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Ο 6 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης Κρις Χόι αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο: "Μου απομένουν δύο με τέσσερα χρόνια ζωής"

Ο Κρις Χόι έχει κερδίσει Ολυμπιακά μετάλλια στους αγώνες του 2000, 2004, 2008 και 2012, ολοκληρώνοντας την καριέρα του με έξι χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο.Ο Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας Σερ Κρις Χόι προρώρησε στην σοκαριστική αποκάλυψη ότι του απομένουν "δύο με τέσσερα χρόνια" ζωής μετά τη διάγνωση του καρκίνου στο τελικό στάδιο.


Ο 48χρονος επιβεβαίωσε τον Φεβρουάριο ότι ξεκίνησε χημειοθεραπεία για την ασθένεια.


Ο ίδιος ο Χόι είναι παρασημοφορημένος Ολυμπιονίκης, έχοντας κερδίσει μετάλλια στους αγώνες του 2000, 2004, 2008 και 2012, ολοκληρώνοντας την καριέρα του με έξι χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο. Ο Χόι έχει μιλήσει για την "εκτόνωση της πίεσης" που συνεπάγεται η δημοσιοποίηση της κατάστασής του.

 
 


Από τότε που ανακοίνωσε την κατάσταση και τη θεραπεία του, συνέχισε να εμφανίζεται ως σχολιαστής στα μέσα ενημέρωσης, αλλά μίλησε επίσης για τη συναισθηματική και σωματική επιβάρυνση μετά τη διάγνωσή του.

"Όσο αφύσικο κι αν αισθάνεται, αυτό είναι η φύση", δήλωσε ο Χόι στους Sunday Times πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου του All That Matters: My Toughest Race Yet.


"Ξέρετε, όλοι γεννηθήκαμε και όλοι θα πεθάνουμε, και αυτό είναι απλώς μέρος της διαδικασίας", αναφέρει ο Ολυμπιονίκης.

Είπε ότι του δόθηκε "αρκετός χρόνος" για να συμβιβαστεί με την ασθένειά του, αλλά αναλογίστηκε τις δύσκολες συζητήσεις με τα παιδιά του. Μετά την έναρξη της χημειοθεραπείας, ο γιος του Κάλλουμ ρώτησε αν πρόκειται να πεθάνει και ο Χόι διαβεβαίωσε τον γιο του ότι ενώ κανείς δεν ζει για πάντα, ελπίζει όμως ότι η θεραπεία θα τον βοηθήσει να "είναι εδώ για πολλά χρόνια".



Η σύζυγος του Χόι, Σάρα, ήταν στο πλευρό του όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο έμαθε την οδυνηρή είδηση ότι ο καρκίνος του είχε προχωρήσει.

Οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι βρισκόταν στο τέταρτο στάδιο και ήταν ανίατος, προκαλώντας έναν οδυνηρό προβληματισμό στο βιβλίο του: "Και κάπως έτσι, μαθαίνω πώς θα πεθάνω"
.



Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Φεβρουάριο, αποκάλυψε: "Έχω μερικά νέα. Πέρυσι διαγνώστηκα με καρκίνο, κάτι που αποτέλεσε τεράστιο σοκ, αφού μέχρι τότε δεν είχα κανένα σύμπτωμα", προσθέτοντας: "Αυτή τη στιγμή λαμβάνω θεραπεία, συμπεριλαμβανομένης της χημειοθεραπείας, η οποία ευτυχώς πηγαίνει πολύ καλά. Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη σε όλους τους επαγγελματίες υγείας για την καταπληκτική βοήθεια και φροντίδα τους".

Ο ίδιος συνέχισε: "Για το καλό της οικογένειάς μου, ήλπιζα να κρατήσω αυτές τις πληροφορίες ιδιωτικές, αλλά δυστυχώς αναγκαστήκαμε να το αποκαλύψουμε. Ενώ είμαι ευγνώμων για κάθε υποστήριξη, θα ήθελα να το αντιμετωπίσω ιδιωτικά. Η καρδιά μου συμπαραστέκεται στους πολλούς άλλους που επίσης περνούν παρόμοιες προκλήσεις αυτή τη στιγμή".
Ο Σερ Κρις Χόι, ο διάσημος Ολυμπιονίκης, πέρασε αρκετό χρόνο καλύπτοντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου η βρετανική ομάδα εξασφάλισε μετάλλια στην ποδηλασία και σε διάφορα άλλα αθλήματα.


Το πρώτο μετάλλιο του Χόι ήταν ένα ασημένιο, που κέρδισε στο Σίδνεϊ το 2000. Στη συνέχεια κατέκτησε το χρυσό στην Αθήνα το 2004, ενώ ακολούθησαν τρία χρυσά στο Πεκίνο το 2008 και άλλα δύο στο Λονδίνο το 2012.

Δύο χρόνια μετά τους αγώνες του Λονδίνου, αυτός και η Σάρα έγιναν γονείς του πρώτου τους παιδιού, του Κάλλουμ. Η κόρη τους Χλόη γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017.


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου