Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ώρες αγωνίας για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: Στην εντατική ο πατέρας του - Παρασύρθηκε από μηχανή στην Κρήτη



Στην εντατική βρίσκεται ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά την παράσυρσή του από μηχανή στην Κρήτη.
Ώρες αγωνίας για τον γνωστό επιχειρηματία Μανώλη Παπακαλιάτη, πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, και την οικογένεια του, καθώς ο 76χρονος έπεσε θύμα παράσυρσης επί της οδού Κρασαδακη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Κρήτη.


Ο Μανώλης Παπακαλιάτης, από τους πιο επιτυχημένους και παλιούς επιχειρηματίες, στον τομέα του τουρισμού, τραυματίστηκε βαρύτατα, όπως έγραψε το Cretalive, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, όταν παρασύρθηκε από μηχανή ενώ κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο 76χρονος επιχειρηματίας είναι πολυτραυματίας, η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά ελεγχόμενη ενώ όπως έχει γίνει γνωστό έχει επαφή και επικοινωνία με το περιβάλλον.

 
 

Ειδικότερα, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, φέρει τραύμα στο κεφάλι, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, ενώ ακόμα φέρει τραύματα σε άνω-κάτω γνάθο, σε σπονδυλική στήλη, στη μέση, σε λεκάνη και μηρό, ενώ φέρει και ανοικτό κάταγμα στην κνήμη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μεσάνυχτα υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο που ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις τέσσερις τα ξημερώματα ενώ υποστηρίζεται αναπνευστικά.

Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη του η οικογένεια, τα παιδιά του - τόσο ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης,όσο και τα αδέρφια του- συγγενείς αλλά και φίλοι.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου