Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Νέο θρίλερ στη Ρωσία: Νεκρός ο αξιωματούχος που ήταν "τα μάτια και τα αυτιά" του Πούτιν... Έπεσε από τη σκάλα

Λέγεται ότι κατείχε "ενοχοποιητικά έγγραφα" για πολλούς σημερινούς πολιτικούς, επιχειρηματίες και υπαλλήλους των μυστικών υπηρεσιών.Ο πρώην διευθυντής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης, Κόνσταντιν Ρομοντανόβσκι, βρέθηκε νεκρός σε μια ρωσική επαρχία, με τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας να κάνουν εικασίες για τις αιτίες του θανάτου του: Ηπατίτιδα C, επιπλοκές από διαβήτη ή απλή πτώση από τις σκάλες ενώ ήταν μεθυσμένος.


 
 

Όπως αναφέρει το dnevnik.hr, για χρόνια ο Ρομοντανόβσκι λειτουργούσε ως τα "μάτια και τα αυτιά" του Πούτιν σε πολλά κυβερνητικά τμήματα - κυρίως στο Υπουργείο Εσωτερικών- ενώ παρέμενε πάντα ένας αξιωματικός των πληροφοριών. Λέγεται επίσης ότι κατείχε "ενοχοποιητικά έγγραφα" για πολλούς σημερινούς πολιτικούς, επιχειρηματίες και υπαλλήλους των μυστικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιήθηκε επίσης, υπηρετώντας στα διοικητικά συμβούλια εταιρειών που ελέγχονταν από την ισχυρή μυστική υπηρεσία FSB.

"Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μίλησα μαζί του την περασμένη εβδομάδα. Ήταν γεμάτος ενέργεια και σχέδια", είπε ο κορυφαίος βουλευτής του Πούτιν, Αλεξάντερ Χινστάιν.


Δεν έχει υπάρξει επίσημη δήλωση για την αιτία του θανάτου του, αλλά είναι ο τελευταίος από τους δεκάδες μυστηριώδεις θανάτους κατά τη διάρκεια του πολέμου του Πούτιν κατά της Ουκρανίας.

Η republika.rs αναφέρει πως φέρεται να πέθανε αφού έπεσε από τις σκάλες του εξοχικού του και έσπασε τον λαιμό του.

"Ίσως ο θάνατός του σχετίζεται με την τελευταία του μέθη και απλά έχασε την ισορροπία του. Ωστόσο, τέτοια "ατυχήματα" συνέβησαν σε αρκετούς γνωστούς επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη της FSB που συνδέονταν στενά με τον λεγόμενο όμιλο Petrozavodsk-Petersburg" ανέφερε πηγή με γνώση του θέματος.

"Ο πρώην διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης Ρομοντανόβσκι πέθανε υπό πολύ περίεργες συνθήκες", ανακοίνωσε το κανάλι Telegram CPC-OGPU.


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου