VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Γιώργος Νταλάρας: Η σπάνια έξοδος στο θέατρο με τα δύο εγγόνια του - Πόσο έχουν μεγαλώσει οι γιοι της κόρης του Γεωργιάννας



Η Γεωργιάννα Νταλάρα είναι μαμά δύο αγοριών και ο πατέρας της έκανε μια σπάνια εμφάνιση με τα εγγόνια του Γιώργο και Φοίβο Σωτηριάδη.
Η Γεωργιάννα Νταλάρα, κόρη του Γιώργου Νταλάρα και της Άννας Νταλάρα, είναι μαμά δύο αγοριών και ο πατέρας της έκανε μια σπάνια εμφάνιση με τα εγγόνια του.


Είναι 35 ετών και όπως λέει ο πατέρας της, Γιώργος Νταλάρας, είναι η "αντάρτισσά" του, το αγριοκόριτσο του.


 
 


Η ίδια κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και ο σύζυγός της Μίλτος Σωτηριάδης κινείται επίσης στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο σύζυγός της είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης, γιος του γνωστού σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου (αλλά έχει κρατήσει το επίθετο της μητέρας του).


Η εμφάνιση του παππού με τα εγγόνια του

Το βράδυ της Τρίτης 1/10 ο Νταλάρας έκανε μια σπάνια έξοδο με τα εγγόνια του Γιώργο και Φοίβο Σωτηριάδη. Οι τρεις τους πήγαν στο Θέατρο Άλσος, όπου παρακολούθησαν την τελευταία παράσταση του έργου "Τότε, τώρα, πάντα". Όπως βλέπουμε τα δύο αγόρια έχουν μεγαλώσει και συνοδεύουν σε εξόδους τον παππού τους.


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου