Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Υποδοχή παγκόσμιου σταρ του ποδοσφαίρου στον Στέφανο Κασσελάκη: Καπνογόνα, συνθήματα και... ύμνος του ΕΑΜ

Aπό τα ηχεία που είχαν στηθεί άρχισε να παίζει, αρκετά δυνατά, μουσική, με επιλογές από Μπρέγκοβιτς έως Guns n' Roses και τον 'Υμνο του ΕΑΜ από τα Κίτρινα Ποδήλατα.Σκηνικό υποδοχής που βλέπουμε κυρίως σε γήπεδα με σταρ του ποδοσφαίρου ή της μουσικής έστησαν οι φίλοι και υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη στα νέα του γραφεία στον Ταύρο.


Κατά την είσοδό του στον πολυχώρο των 1500 τ.μ. ο Στέφανος Κασελάκης υπό τη συνοδεία της προσωπικής του φρουράς και έχοντας στο πλευρό του τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, οι υποστηρικτές του άναψαν καπνογόνα.




Σύμφωνα με το Orange Press Agency, από τα ηχεία που είχαν στηθεί άρχισε να παίζει, αρκετά δυνατά, μουσική, με επιλογές από Μπρέγκοβιτς έως Guns n' Roses και τον Ύμνο του ΕΑΜ από τα Κίτρινα Ποδήλατα.

 
 



Μετά τις 18:00, ο κόσμος πλέον δεν χωρούσε εντός του προαυλίου και βγήκε στον δρόμο, μπροστά από τα γραφεία, που έκλεισε.

Εικόνες από το σημείο:






Τα νέα γραφεία 1.500 τ.μ βρίσκονται σε οδό κάθετη στην οδό Πειραιώς, πλησίον στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγές από το περιβάλλον του ανέφεραν ότι στους χώρους αυτούς θα στεγάζονται ο Στέφανος Κασσελάκης, οι συνεργάτες του και οι εθελοντές που δήλωσαν την υποστήριξή τους στο site της υποψηφιότητάς του.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι το μισθωτήριο είναι σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρόσθεταν αιχμηρά ότι "η ενοικίαση έγινε, καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα email του μέσα σε μια νύχτα".


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου