Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Χωρίς ρούχα μόνο με τις μπότες της: Η Ναταλία Δραγούμη στο πιο σέξι εξώφυλλο της καριέρας της

Η ίδια μοιράστηκε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο instagram μια από τις πιο αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις που έχει κάνει.H Ναταλία Δραγούμη είναι μια γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της και τις εμφανίσεις της. Η 54χρονη ηθοποιός διατηρεί αναλλοίωτη τη νεανικότητά της και το μοδάτο στιλ της.


Ως μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της ελληνικής showbiz, η Ναταλία Δραγούμη πάντα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και τις φωτογραφίσεις της



Η ίδια μοιράστηκε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο instagram μια από τις πιο αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις που έχει κάνει.


Πρόκειται για ένα από τα πιο σέξι εξώφυλλα της καριέρας της, για το περιοδικό Max, το οποίο χρονολογείται το 2004 και όπου τη βλέπουμε να ποζάρει ολόγυμνη μόνο με over the knee ασημί μπότες.

Όπως αναφέρει η ίδια η Ναταλία Δραγούμη, το εξώφυλλο για το περιοδικό Max επιμελήθηκε ο διάσημος Έλληνας φωτογράφος Τάκης Διαμαντόπουλος.

 
 
Μιλώντας για τα μυστικά της καθημερινότητας που την κρατούν σε φόρμα, η Ναταλία Δραγούμη έχει απαντήσει:

"Ύπνος. Οπωσδήποτε σωματική άσκηση. Έκκριση ενδορφινών, οι οποίες εκκρίνονται σίγουρα με την άσκηση, αλλά και κάνοντας κάτι ωραίο για τον εαυτό μας π.χ. έναν καφέ με τις φίλες μας ή η αγορά ενός ρούχου, παρ΄όλη την κρίση, ή μία έξοδος, μια ωραία παράσταση, μια εκδρομή. Τέτοια απλά και καθημερινά πράγματα".



 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου