Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Αυτό είναι το καλύτερο βρετανικό συγκρότημα όλων των εποχών



Oι ακροατές του BBC Radio διάλεξαν το καλύτερο βρετανικό συγκρότημα όλων των εποχών από λίστα που τους δόθηκε
και περιλάμβανε 30 ονόματα που μεσουράνησαν από τα '60s μέχρι και τα '00s.ία από τις χειρότερες ερωτήσεις που μπορεί να κάνει κανείς σε κάποιον είναι να του ζητήσει να μάθει ποιο είναι το αγαπημένο... οτιδήποτε. Συνήθως, συνοδεύονται από ένα υπέροχο μπλακ άουτ και καταλήγουμε να μη μπορούμε να σκεφτούμε τι είναι αυτό που ξεχωρίζει από κάθε τομέα, τουλάχιστον σύμφωνα με την ταπεινή μας άποψη. Ας κάνουμε μία δοκιμή: Ποιο είναι το καλύτερο βρετανικό συγκρότημα;

Ευτυχώς για εσένα, δε χρειάζεται να απαντήσεις. Ανέλαβαν οι ακροατές του BBC Radio 2 και κάπως έτσι διαμορφώθηκε μία λίστα με 30 καλλιτέχνες που έγραψαν ιστορία στη μουσική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου - προφανώς και στην υπόλοιπη παγκοσμίως.

Στην ψηφοφορία, οι συμμετέχοντες είχαν μπροστά τους μία λίστα με ονόματα όπως Queen, Rolling Stones, Girls Aloud μεταξύ άλλων, αλλά δε χρειάζεται να είναι κανείς Τειρεσίας για να μαντέψει σωστά. Ως το "απόλυτο βρετανικό συγκρότημα" για τους ακροατές του BBC Radio 2 αναδείχθηκαν οι Beatles που άφησαν πίσω τους τους 2 πρώτους προαναφερθέντες στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα, ενώ 4οι κατατάχθηκαν οι Pink Floyd και 5οι οι Fleetwood Mac, άσχετα αν κάποια μέλη τους κατάγονταν από τις ΗΠΑ.


 
 


Syndiation/Mirrorpix/Mirrorpix via Getty Images

Η υπόλοιπη λίστα των καλύτερων 20 απαρτίζεται από τους Oasis που βρέθηκαν στη δεκάδα, Spice Girls, Blur, the Kinks, Led Zeppelin και The Who. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ακροατές έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε 54 μπάντες που υπήρξαν ενεργές από τα '60s έως τα '00s.

Αν και μέσα σε μία παράγραφο, δε χωρά σχεδόν τίποτα να πει κανείς για τους Beatles, θα αρκεστούμε να πούμε ότι δημιουργήθηκαν στο Λίβερπουλ το 1960 και με τον ήχο και την εικόνα τους, έφεραν επανάσταση στην ποπ και ροκ μουσική, αφήνοντας μια κληρονομιά που επηρεάζει γενιές μουσικών μέχρι και σήμερα, που έχουμε αλλάξει αιώνα.

 esquire.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου