ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

ΣΟΚ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ και της Εθνικής μας Τζορτζ Μπάλντοκ


Τραγωδία. Ο 31χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή τον αναζητούσε πολλές ώρες, χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει ο 31χρονος άσος, ζητώντας του να πάει στο σημείο και να δει τι συμβαίνει.

Έτσι και έγινε, με τον άνδρα να εντοπίζει τον 31χρονο χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και να ειδοποιεί αμέσως, στις 22:29, το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο. Το ΕΚΑΒ, που έφτασε στις 22:38, περίμενε την Ασφάλεια, ώστε να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί, καθώς, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικία, αναλαμβάνει η Σήμανση. Στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής, ενώ οι άνδρες της ΕΛΑΣ εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες της οικίας και παίρνουν καταθέσεις από γείτονες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκείνοι δεν άκουσαν κάτι, δεν υπήρξε κανένας θόρυβος.
Ήταν εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική μας ομάδα.

Ο διεθνής άσος βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς δεν μετείχε στην αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ. Η σορός του δεν φέρει σημάδια, τραύματα ή μώλωπες.

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε ντεμπούτο το Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον. Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017. Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.



skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου