ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Συνάντηση του Βουλευτή Θανάση Σταυρόπουλου με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργώ Θ. Κοντογεώργη με έμφαση στα έργα που αποσκοπούν στην ανάδειξη του αναπτυξιακού δυναμικού της περιοχής και στη δημιουργία νέων ευκαιριών για τους κατοίκους της ΠΕ Γρεβενών

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε σημαντική συνάντηση μεταξύ του Βουλευτή

Γρεβενών, κ. Θανάση Σταυρόπουλου, και του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Θ. Κοντογεώργη, με κεντρικό θέμα την προώθηση των αναπτυξιακών ζητημάτων που αφορούν την Π.Ε. Γρεβενών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Σταυρόπουλος ανέδειξε τα κύρια ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, εστιάζοντας σε κρίσιμους τομείς όπως η βελτίωση των υποδομών, η τουριστική ανάπτυξη και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε έργα που αποσκοπούν στην ανάδειξη του αναπτυξιακού δυναμικού της περιοχής και στη δημιουργία νέων ευκαιριών για τους κατοίκους.


 
 

Συζητήθηκαν διεξοδικά τα αιτήματα αυτά και ο κ. Κοντογεώργης δεσμεύτηκε για τη διερεύνηση της δυνατότητας ευόδωσής τους, επισημαίνοντας τη σημασία της στενής συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων, Κεντρικής Κυβέρνησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού κοινός σκοπός είναι η βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου και η ευημερία των πολιτών.

Στη διάρκεια της συζήτησης, ο Υφυπουργός αποδέχτηκε πρόσκληση του Βουλευτή Γρεβενών να επισκεφτεί τα Γρεβενά στο προσεχές διάστημα, προκειμένου να αποκτήσει προσωπική εικόνα των αναγκών της περιοχής και να ενισχύσει περαιτέρω τις προσπάθειες για την ανάπτυξή της.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με αμοιβαία ικανοποίηση και αισιοδοξία για τη συνέχιση της συνεργασίας, με κοινό στόχο την ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής των Γρεβενών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων


 
 

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
του Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών
Θανάση Σταυρόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου